ahaweto Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam. Dla mnie Bombka. pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Godne!! Więcej takich proszę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Szacuneczek, kawał dobrej roboty !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Na szczęscie wszystko się dobrze kończy 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 serdecznie dziękujemy, krecenie zajęło jeden dzień, kupa śmiechu, akcja w kokpicie nagrywana chyba z 15 razy bo chłopaki i publika płakała ze śmiechu. Montowanie to from heaven pare nocek zarwał. Filmowanie nasz kolega, zresztą operator kamery pewnej znanej stacji telewizyjnej (niestety kamerka nie należy do hiendowej ale w końcu nie otot tu chodziło. Dzwięk moja skromna osoba. Powiem tak, takie krótkie a kupa roboty. Kto wie może bedzie ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Gratuluję świetnie ujętego przedstawienia bieżących wydarzeń politycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Świetne, wręcz genialne! Piszę się do pomocy w kręceniu następnej części :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 :lol2: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 akcja w kokpicie nagrywana chyba z 15 razy Ale warto było, jest po prostu super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 To są właśnie ludzie pozytywnie zakręceni . Powodzenia w następnych odsłonach :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Właśnie widziałem w TV anons festiwalu Off Plus Camera - http://offpluscamera.pl/ . Moim zdaniem powinniście zgłosić swój film do Konkursu Komórkowego! Tylko trzeba by zrobić jego edycję do wymaganych 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromir Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Rewelacja :-D Od razu mnie urzekł, ale o jakiego posła chodzi zajarzyłem dopiero za drugim obejrzeniem (po kapeluszu) :-D Od 4 lat nie mam telewizora i nie oglądam TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 FAJNE !!! Dobry montaż - widać że nie jest to czysto amatorskie ! Całość tworzy prawdziwy film. Prosimy o jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.