RobRoy Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Zamieszczony programik trzymam - albo jego skrót na pulpicie lub na listwie. Pomaga w szybkim przeliczeniu jednostek - ciężaru, długości, powierzchni... . Widząc model w calach - pozwala szybko się zorientować w dokładnych wymiarach. Nie trzeba instalować- plik wykonywalny. Może komuś się spodoba. Dostępny był bodajże na Elektrodzie. przelicznik.zip 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Wydaje się bardzo fajny, zaraz zainstaluję, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Nie trzeba instalować - po prostu uruchamiasz plik exe. Można go gdzieś schować na dysku a na pulpit (pasek) wrzucić link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Sprawdziłem, bardzo fajny. Mam na pulpicie, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 A ja polecam Google'a: 4" in mm - Szukaj w Google Nic ściągać nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi