RobRoy Posted May 23 Share Posted May 23 Zamieszczony programik trzymam - albo jego skrót na pulpicie lub na listwie. Pomaga w szybkim przeliczeniu jednostek - ciężaru, długości, powierzchni... . Widząc model w calach - pozwala szybko się zorientować w dokładnych wymiarach. Nie trzeba instalować- plik wykonywalny. Może komuś się spodoba. Dostępny był bodajże na Elektrodzie. przelicznik.zip 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted May 24 Share Posted May 24 Wydaje się bardzo fajny, zaraz zainstaluję, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobRoy Posted May 25 Author Share Posted May 25 Nie trzeba instalować - po prostu uruchamiasz plik exe. Można go gdzieś schować na dysku a na pulpit (pasek) wrzucić link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted May 25 Share Posted May 25 Sprawdziłem, bardzo fajny. Mam na pulpicie, polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Sokol Posted May 26 Share Posted May 26 A ja polecam Google'a: 4" in mm - Szukaj w Google Nic ściągać nie trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts