Elvis Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Gdyby to kogoś interesowało ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Wpadłem tylko na 3 godzinki ale było na co popatrzeć, nie tylko na ziemi ale zwłaszcza w powietrzu. Niskie i stosunkowo bliskie loty z dużą ilością dymu, akrobacje Zlinem i wisienką na koniec w postaci grupowej akrobacji trzech Extr - ryk silników trząsł bebechami ? Szkoda że nie miałem lepszego sprzętu do foto ale jak namierze jakieś zdjęcia z imprezy to wrzucę linka. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Ładne pokazy i idealna pogoda. To lotnisko ma coś, samoloty tam się dobrze ogląda na tle zalesionych gór. Podejścia do lądowania od strony Jaworza, Babiej Góry i Chełma są widowiskowe. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 8 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Kolejny zlot się szykuje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Jest plan żeby z Młodą pojawić się na imprezie. Ale mam pytanko, czy macie jakieś godną polecenia miejscówkę do przekimania jedną, dwie noce w tej okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Nie nocowałem tam w okolicy. Ale niedaleko jest Czchów, Rożnów, Gródek nad Dunajcem. Jezioro - popularne miejsce wypoczynkowe. Pełno domków, może coś tam będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Zapowiada się ładna pogoda (28 st),słaby wiatr ...niedaleko duża woda (Rożnów)....ostatni weekend wakacji. Można polatać, popływać. .... ..... 607285202 - można dzwonić jeszcze mają coś wolnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Pierwszy dzień tegorocznych pokazów w Aeroklubie Podhalańskim za nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia W tym roku jest inaczej, bo nie było pokazów akrobacji jak w poprzednim. Ale może w niedzielę też coś będzie latane. Polecam stanąć wtedy na południowym chodniku 😉. Widzieliście skoki z Bociana? To była nowość na tamtejszych pokazach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi