Andrzej68IX Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Co to za PIĘKNA maszyna, jakoś nic mi nie przychodzi do głowy https://www.o2.pl/informacje/szczepionki-spadna-z-samolotow-alert-rcb-nie-dotykaj-6939300239448672a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Avro Anson, tak na 98%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Pożyczyli zabytkowego Ansona żeby go zasmrodzili szczepionkami. Cóż za wspaniałomyślny gest ?.? https://www.airhistory.net/photo/96863/G-AHKX/TX176 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 8 godzin temu, pietrku napisał: Pożyczyli zabytkowego Ansona Pożyczyli zabytkowe zdjęcie dowolnego samolotu dla ilustracji artykułu - zwykli ludzie przecież nie rozróżniają co to - samolot to samolot. Padło akurat na ten model i egzemplarz. A szczególarze się ekscytują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 47 minut temu, Market napisał: A szczególarze się ekscytują ? A kto tu się ekscytuje? Nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Sam zrzucałem taką szczepionkę za darmoszke a właściwie za to że mogłem się przelecieć starym AN 2 Śmierdziało, rzucało jak to w małym samolocie, ale nigdy nie pozbyłem się śniadania ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 10 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 4 godziny temu, Grifon napisał: Sam zrzucałem taką szczepionkę za darmoszke a właściwie za to że mogłem się przelecieć starym AN 2 Śmierdziało, rzucało jak to w małym samolocie, ale nigdy nie pozbyłem się śniadania ? Skakałem z Antka, ale nigdy bym nie powiedział "mały" - An 2 by się obraził. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Ja też. Duże to i ciężkie samolocisko. Nawet od Ansona cięższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi