endriuRC Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Siemanko mam pytanko czy ktoś mi wyjaśni jak ustawic tryb Delta na aparaturze Hitec Aurora9 aby wysokość pracowała również jako lotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Andrzej w aurorze nie ma przypadkiem zdefiniowanego modułu do zaprogramowania tej funkcji. Co prawda nie bawiłem się w delty ale można ustawić na dwóch kanałach plus silnik. Na początek waga po 50 % przykładowo mode2 prawy ,,drąg,, SW/Lot lewy,,drąg,, tylko gaz CH2 SW 50 % + mix jako Lotka 50 % CH3 Silnik 100 % CH4 SW 50 % + mix jako Lotka - 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 nie pamiętam jak się nazywał, ale aurora ma mixer dedykowany do delty. w instrukcji jest wszystko opisane. ja miałem w A9 zaprogramowaną i deltę i latające skrzydło -robiło się to prosto -niestety nie bardzo już pamiętam jak. instrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Na samym początku programowania wybierasz silnikowy heli lub szybowiec. Następny krok to typ usterzenia i tu wybierasz deltę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Chciałbym każdemu podziękować za odpowiedź! Dziś będę miał aparaturę w ręce to będę działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi