a74BACK Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 Prawdziwy kunszt i stawianie na bezpieczeństwo ("trzeba rozładować pakiet, żeby sie nie zajarał") ...
Atomizer Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 Powiedźcie mi gdzie tu kraksa ? Wchodzę w post i spodziewam się kuli ognia i lecących drzazg wszędzie do okoła a tu tylko podwozie które z jakiegoś powodu nie działa. 1
Jerzy_R Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 Nie liczy się treść, liczy się nagłówek? 1
Atomizer Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 Jak wygląda przykładowo kraksa jest pod moim postem BOOM ! Można zobaczyć.
AKocjan Opublikowano 15 Października 2023 Autor Opublikowano 15 Października 2023 W dniu 13.10.2023 o 22:04, Jerzy_R napisał: Nie liczy się treść, liczy się nagłówek? na miniaturce jest skutek lądowania
jarek996 Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 Arek, nie "oszukuj" nas z tymi kraksami! Chcesz w ten sposob podniesc ogladalnosc i "klikalnosc" tematu? Za chwile, jak sie przyzwyczajimy ( a Ty nas przyzwyczaisz), to bedziesz musial walic naglowki typu : ZASZEDLEM W CIAZE, BYLEM W WCZORAJ NA KSIEZYCU, UROSL MI W NOCY o 60 cm zeby ktos tutaj wlazl. Jak zajdziesz w ciaze i bedziesz na ksiezycu to ja i tak nie wejde, ale jak Ci urosnie o 60 cm, to nie wejde, ale WSKOCZE zeby to zobaczyc na TZW wlasne oczy ?
ksdl Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Arek, nie "oszukuj" nas z tymi kraksami! Chcesz w ten sposob podniesc ogladalnosc i "klikalnosc" tematu? Za chwile, jak sie przyzwyczajimy ( a Ty nas przyzwyczaisz), to bedziesz musial walic naglowki typu : ZASZEDLEM W CIAZE, BYLEM W WCZORAJ NA KSIEZYCU, UROSL MI W NOCY o 60 cm zeby ktos tutaj wlazl. Jak zajdziesz w ciaze i bedziesz na ksiezycu to ja i tak nie wejde, ale jak Ci urosnie o 60 cm, to nie wejde, ale WSKOCZE zeby to zobaczyc na TZW wlasne oczy ? Królik bystrzak jak zwykle w swoim stylu, byle coś napisać, tak jak kilka dni temu w wątku sprzed 3 lat. To nie Hyde-Park. 1
jarek996 Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 Jakis zakaz pisania w starych watkach?
ksdl Opublikowano 5 Listopada 2023 Opublikowano 5 Listopada 2023 Niby nie, ale z sensem, bo tak to tylko nabijanie postów. To tak jak z Karolakiem otworzysz lodówkę... Jarek.
Rekomendowane odpowiedzi