AKocjan Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Prawdziwy kunszt i stawianie na bezpieczeństwo ("trzeba rozładować pakiet, żeby sie nie zajarał") ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Powiedźcie mi gdzie tu kraksa ? Wchodzę w post i spodziewam się kuli ognia i lecących drzazg wszędzie do okoła a tu tylko podwozie które z jakiegoś powodu nie działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Nie liczy się treść, liczy się nagłówek? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Jak wygląda przykładowo kraksa jest pod moim postem BOOM ! Można zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 W dniu 13.10.2023 o 22:04, Jerzy_R napisał: Nie liczy się treść, liczy się nagłówek? na miniaturce jest skutek lądowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Arek, nie "oszukuj" nas z tymi kraksami! Chcesz w ten sposob podniesc ogladalnosc i "klikalnosc" tematu? Za chwile, jak sie przyzwyczajimy ( a Ty nas przyzwyczaisz), to bedziesz musial walic naglowki typu : ZASZEDLEM W CIAZE, BYLEM W WCZORAJ NA KSIEZYCU, UROSL MI W NOCY o 60 cm zeby ktos tutaj wlazl. Jak zajdziesz w ciaze i bedziesz na ksiezycu to ja i tak nie wejde, ale jak Ci urosnie o 60 cm, to nie wejde, ale WSKOCZE zeby to zobaczyc na TZW wlasne oczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksdl Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Arek, nie "oszukuj" nas z tymi kraksami! Chcesz w ten sposob podniesc ogladalnosc i "klikalnosc" tematu? Za chwile, jak sie przyzwyczajimy ( a Ty nas przyzwyczaisz), to bedziesz musial walic naglowki typu : ZASZEDLEM W CIAZE, BYLEM W WCZORAJ NA KSIEZYCU, UROSL MI W NOCY o 60 cm zeby ktos tutaj wlazl. Jak zajdziesz w ciaze i bedziesz na ksiezycu to ja i tak nie wejde, ale jak Ci urosnie o 60 cm, to nie wejde, ale WSKOCZE zeby to zobaczyc na TZW wlasne oczy ? Królik bystrzak jak zwykle w swoim stylu, byle coś napisać, tak jak kilka dni temu w wątku sprzed 3 lat. To nie Hyde-Park. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Jakis zakaz pisania w starych watkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksdl Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Niby nie, ale z sensem, bo tak to tylko nabijanie postów. To tak jak z Karolakiem otworzysz lodówkę... Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi