Artur Lis Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Szukam na forach , nie można znaleźć szkolnej Jaskółki Poszukuje wymiarów , kadłuba razem z belka ogonową Jaskółki 80 . Czy ktoś jeszcze ma i mógłby mi podać wymiary . Robię takiego szybowca dla młodego chłopca. Mam skrzydło które znalazłem na strychu i chciałem dorobić resztę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Nie wiem czy to coś pomoże. https://bocianmix.pl/pl/p/Szybowiec-JASKOLKA-M-rozp.-80%2C60-cm/994 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan_m Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 14 godzin temu, Artur Lis napisał: Szukam na forach , nie można znaleźć szkolnej Jaskółki Poszukuje wymiarów , kadłuba razem z belka ogonową Jaskółki 80 . Czy ktoś jeszcze ma i mógłby mi podać wymiary . Robię takiego szybowca dla młodego chłopca. Mam skrzydło które znalazłem na strychu i chciałem dorobić resztę . Młodemu Koledze Modelarzowi należy się zawsze pomoc. Mam plany Jaskółki -bis, chyba miała taki sam kadłub jak "80" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Jaskółka Bis "podkradnięte" z sąsiedniego forum.aerodesignworks.eu Jaskółka bis A0.pdf 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogru Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Jaskółka 80 miała jedna trochę inny kształt "kadłuba" :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 22 minuty temu, wogru napisał: Jaskółka 80 miała jedna trochę inny kształt "kadłuba" Ok, ale Kol. @Artur Lis nie napisał, że chce robić makietę... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 20 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Dziękuję Wszystkim ? A co do kształtów kadłuba, rzecz banalnie prosta . Pamiętam ze przed 32 lat kształt kadłuba Jaskółki tak ze nie mam problemu . Najważniejsze ze są , wymiary i na tym się wzoruje . Raczej makietą , chłopiec 8 letni nie poleci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Gość ma oryginalny plan, może by był tak miły i skserował...? https://www.olx.pl/d/oferta/szybowiec-jaskolka-80-model-szkolny-szybowca-CID4042-IDRnere.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi