Viper Opublikowano wczoraj o 14:23 Autor Opublikowano wczoraj o 14:23 Czy będzie w którymś symku, nie mam pojęcia. Ale konstrukcja obłędna, można startować z gumy, na nogach, za paralotnią/samolotem, za samochodem, a jest i wersja z napędem elektycznym. Świetna doskonałość, ma nawet spadochron ratunkowy. A najfajniejsze, że dwie osoby składają i rozkładają w ciągu 20 min. Kiedy pierwszy raz trafiłem gdzieś w sieci na niego, to ta konstrukcja mnie zauroczyła.
pietrku Opublikowano wczoraj o 17:09 Opublikowano wczoraj o 17:09 No i nie trzeba licencji do latania na nim. Wystarczy chyba świadectwo kwalifikacji albo nawet tylko zaświadczenie o ukończeniu szkolenia. Są jakieś przepisy bodajże jak jest jednoosobowy i do 115 kg waży.
Viper Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Aż tak nie wchodziłem w szczegóły, ale rzeczywiście jakoś to szkolenie jest ułatwione. Produkują też przyczepkę i to chyba nawet jakaś polska firma, więc na wakacje jak znalazł Zamiast modeli, archeopteryx
pietrku Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Nie tylko szkolenie, papierologia też. Modele jednak trochę taniej wychodzą. Nawet z ubezpieczeniem 😀. AI podpowiada, że 400 000 zł on kosztuje 🙂
Viper Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu A w wersji z napędem elektrycznym jeszcze więcej plus przyczepka Ale jak wygrasz w totka to fajna zabawka
Rekomendowane odpowiedzi