pietrku Opublikowano wczoraj o 05:04 Opublikowano wczoraj o 05:04 Tak było. Mosquitem też można się pobawić w grze, ale jeszcze nie próbowałem.
Viper Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Piękne ujęcia. Mustang to rasowy myśliwiec, piękna sylwetka. Fajnie że latasz, ja ostatnio nie mam ani czasu ani energii, może w weekend zasiądę i przetestuję collective.
pietrku Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja też sporadycznie, raz na tydzień/dwa po 2-3 godzinki. Ale, że zwykle uda się coś ustrzelić to wstawiam Żeby nudno nie było to trzeba będzie niedługo FS-a odgrzać.
pietrku Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 21 godzin temu, Viper napisał: Piękne ujęcia. .. Zobacz to. Czasem, udaje mi się prawidłowo użyć celownika żyroskopowego: Tu było (pierwsza Foka) zgranie centralnej plamki z kadłubem i od razu widać efekt. Chociaż zestrojenie karabinów i celownika było nieco (50 metrów) dalej niż odległość rzeczywista ale i tak to dało skutki. Liczy się wyliczanie przez celownik poprawki. Przy łagodnym zakręcie celu to robi robotę.
Rekomendowane odpowiedzi