qba Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Jutro jadę na złom wyrwać jakiś stary opiekacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Co to za zgrzewarka ? Jak dla mnie to rewelacja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Spodziewałem się wypieku ale to?Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomas Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Wydaje mi się, że to nie zgrzewarka a rodzaj mini migomatu. Widać, że zostawia po sobie trochę metalu. Poza tym wieża na filmie z końcowej jazdy na pewno nie jest z pasków blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi