Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarek996 Opublikowano 10 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Marca 55 minut i 20 sekund orgazmu!!! 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Z cyklu "pokaż mi jak lądujesz a powiem ci jakim jesteś pilotem"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Jarek- fajnie że wyszperałeś ten film. Przypomniało mi się, że chyba w 1993 lub 1994 roku też tam byłem. Był Mustang, Corsair, Ju-52, Storch i itd. Ale najbardziej zapamiętałem Bleriota. Widać, że impreza się rozwija, a oldtimerów jakby przybywa. Fajnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca To lotnisko takie jakby trochę niewygodne, między górami i jakby teren troszkę opadał, nawet trochę na bok też. Przynajmniej tak wygląda z filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca No i tak jest- wąsko, jeden kierunek, fałdy i ogólnie tak sobie. Do tego górki wokół, trzeba je omijać, zwłaszcza sprzętem o mniejszym wznoszeniu. Ale jest uznane, popularne i wszyscy się tam zlatują, kto tylko może. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia W ten deseń tylko jeszcze mniejszy margines na coś tam. Nie wow tylko bardziej ?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 6 godzin temu, pietrku napisał: W ten deseń tylko jeszcze mniejszy margines na coś tam. Nie wow tylko bardziej ?: Niezly kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi