Tomek 77 Opublikowano 24 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 14 minut temu, MrMichal napisał: Co do folii to pierwotnie myślałem nad Oralight ale mam parę kawałków standardowej w paru kolorach, no nie wiem ? czy inwestować w nową folię No i pięknie ? Ja bym nie inwestował na razie w nową folię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawłoś Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 27 kwietnia zapraszamy na zawody F3L do Łososiny Dolnej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboKangur Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 20.04 Zapraszamy na zawody F3L, które odbędą się na terenie Aeroklubu Stalowowolskiego. Zapisy na stronie: https://www.f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=3217 do 15.04.2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomek 77 Opublikowano 3 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Maja 1 zawody F3L 2024 za nami; Pogoda dopisała. Pierwsza kolejka idealna - wiatr słabiutki i noszenia - Magik wylatał Maxa 6 min i lądowanie na 0,6 metra ? Potem już nie było tak różowo, z kolejki na kolejkę wiatr coraz silniejszy i warunki kapryśne raz wylatany max a potem ledwie 2 minuty ? Halny jako cięższy dzielnie walczył z wiatrem ale jego 500 g to i tak było za mało ? Z lądowań jestem zadowolony wszystkie w przedziale 0,6 do 6 m ale jest nad czym pracować ? Obydwa modele się dobrze spisały ? ?ale trzeba popracować nad pilotem ? Wnioski ze zdobytego doświadczenia na zawodach; Dorobić balastowanie w modelach!!! (zwłaszcza do Halnego) Zmienić hak w Halnym ( trochę za krótki) Więcej szczęścia ? Trening !!! Trening !!! Trening !!! Trening !!! Trening !!! Trening !!! Skromna fotorelacja z zawodów ( starty, sędziowanie i gonitwa za holem nie pozwoliła na nic więcej?) Wyniki można znaleźć tu ; Dziękuję za wspaniałą rywalizację i gratuluję zwycięzcom ? Zwłaszcza juniorom ?? Filmiki ; Wielkie podziękowania i gratulacje dla organizatorów ?? Do zobaczenia na następnych zawodach ! 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawłoś Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Zapraszamy wszystkich sympatyków RES-ów na zawody, tym razem do Chobotu pod Niepołomicami. Nie wymagamy licencji, ubezpieczenie natomiast jest obowiązkowe. Liczymy przede wszystkim na frekwencję juniorów - latać będziemy w bezpiecznej odległości od cywilizacji, więc nawet Ci z mniejszym doświadczeniem nie powinni się zbytnio stresować. Edytowane 14 Sierpnia przez Gawłoś Korekta nazwy zawodów. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek 77 Opublikowano 13 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 22 godziny temu, Gawłoś napisał: Zapraszamy wszystkich sympatyków RES-ów na zawody Dzięki - wybieramy się 😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek 77 Opublikowano 29 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia INFO ZAWODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomek 77 Opublikowano 9 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Września Witam I po Chobocie 😃 Podzielę się moimi wrażeniami z zawodów; Pogoda - baaaardzo słoneczna i dość momentami wietrzna!!! Miejsce rozgrywania zawodów dla mnie na 5+👍(widać na zdjęciach) Mój magik nawet z balastem czasem stał w miejscu 😅 Cięższe modele i dobrze dobalastowane na+ 👍 Oczywiście zdobyte nowe doświadczenia - podpatrzone ciekawe rozwiązania 🤩(do wdrożenia) i nawiązane nowe znajomości. Wnioski; jak zwykle - trening! - trening! - trening! 💪 + trochę więcej szczęścia 😀 i małe poprawki w modelach. Dziękuję za wspaniałą rywalizację i gratuluję zwycięzcom. Mała relacja😉 Zwycięzca zawodów (w seniorach) Krzysztof GRATULACJE 🏆 👍💪 A tak wygląda po udanym locie😃 WYNIKI: Kilka zdjęć z przebiegu zawodów; Zwycięzcy zawodów (w juniorach) GRATULACJE 🏆 👍💪 Filmiki: Wielkie podziękowania i gratulacje dla organizatorów, sędziów i wszystkich osób, dzięki którym odbyły się te zawody 🏆👍💪 Do zobaczenia na następnych zawodach ! Pozdrawiam 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek 77 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi