AndrzejC Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 14 godzin temu, Paweł Prauss napisał: Może i nie jest tego wiele, ale ja wolę tego nie wdychać NOx-y są silnie rakotwórcze... Ja to wdycham,te NOxy co zawody od jakichś 50-ciu lat. Na pomoście jest 12 łódek. Wszyscy odpalają silniki i czasem jest siwo od dymu. Na każdych zawodach mamy tak cirka ebaut z 6-7 razy... I w sumie jakoś nic mi nie jest, a wiek mam w sumie słuszny. I nie znam gościa któremu ten dym by zaszkodził.... A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Szczęścia zdrowia pomyślności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2 minuty temu, Paweł Prauss napisał: Szczęścia zdrowia pomyślności. Dzięki. Ale mi się po tych 50-ciu latach startów wydaje, że ten dym ma jednak wpływ na organizmy zawodników. Wszystkim na zawodach po startach, albo prawie wszystkim wzrasta pragnienie, zwłaszcza na piwo i mocniejsze trunki i to się zawsze dzieje wieczorową porą. Mało tego, wszyscy po zażyciu niezależnie od narodowości rozumieją się bez problemu kompletnie nie znając języków obcych😀 I mam na to tak dowody, jak i świadków. Jakbyś mógł jako chemik sprawdzić dlaczego te NOxy to powodują i tak się dzieje, to będę wdzięczny...🙂 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi