endriuRC Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Witajcie szukam instrukcji do silnika osmax91 fs surpass. Chciałbym zobaczyć jakie jest zalecane paliwo oraz polecane śmigła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca W necie jest tego pełno. U mnie siedzi śmigło 16" ale to zależy od typu modelu, u mnie to Fokker D.VIII. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Irek, takie duże. 😲 Jakie osiąga obroty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Nie wiem czy to duże - największe z zalecanych. Nie mam pojęcia teraz jakie obroty ale może to jest w temacie moim o Fokker D.VIII. A jak nie ma to i tak przygotowuję go do lotu więc sprawdzę. Dodam, że na tym niebiesko-szarym angielskim śmigle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Śmigło polecam APC 15x6 do zwykłego latania. Do modeli typu funfly/3d APC 15x4W os_fs-91s.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 1 minutę temu, mac napisał: Śmigło polecam APC 15x6 do zwykłego latania. Do modeli typu funfly/3d APC 15x4W os_fs-91s.pdf 1.02 MB · 1 pobranie Dziękuję za instruckję. Śmigło 15x6 wow duże aktualnie latam 13x8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi