Chrapek Opublikowano Czwartek o 13:00 Opublikowano Czwartek o 13:00 Może takie coś by się nadało do sterowania silnikiem elektrycznym na uwięzi Zasięg 20metrów mały odbiornik 2.4 Tylko pilota przymocować do rekojeści Przepustnica jednokierunkoa
Christian Chroboczek Opublikowano Czwartek o 16:23 Opublikowano Czwartek o 16:23 Nie znam tego, ale na poczontek do wyprobowania jest OK.
Chrapek Opublikowano Czwartek o 17:30 Opublikowano Czwartek o 17:30 To pilot do deski wodnej Działa na zwykłym regulatorze sprawdzałem
leszek-bart Opublikowano Czwartek o 19:52 Opublikowano Czwartek o 19:52 A gdzie i za ile można kupić timer KR . Znalazłem ale w Australii a wolał bym Europę .
Christian Chroboczek Opublikowano Piątek o 18:17 Opublikowano Piątek o 18:17 Mnie so znane 2 miejsca w Europie. Kontakt tylko przez E-Mail. Slowacja-nie kupowalem tam jeszcze. Attila Csontos Tel. +42 1949450767 attila.csontos@lmkhas.sk Anglia-tam kupilem juz 2 razy. Duzo uwieziowcow tam kupuje. Pewny adres. Zaplacilem przez PayPal. Roger Ladds busterjudge@googlemail.com KR Governor Timer V3 H(piny plasko do modulu) -40,- Euro mini switch- 6,50 Euro programmer-16,50 Wysylka okolo 10 Euro. Zlo okolo 10 Euro. Najlepiej zrobic wspolne zamowienie. to tylko jedne koszty wysylki.
Rekomendowane odpowiedzi