Chrapek Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Może takie coś by się nadało do sterowania silnikiem elektrycznym na uwięzi Zasięg 20metrów mały odbiornik 2.4 Tylko pilota przymocować do rekojeści Przepustnica jednokierunkoa
Christian Chroboczek Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Nie znam tego, ale na poczontek do wyprobowania jest OK.
Chrapek Opublikowano Czwartek o 17:30 Opublikowano Czwartek o 17:30 To pilot do deski wodnej Działa na zwykłym regulatorze sprawdzałem
leszek-bart Opublikowano Czwartek o 19:52 Opublikowano Czwartek o 19:52 A gdzie i za ile można kupić timer KR . Znalazłem ale w Australii a wolał bym Europę .
Christian Chroboczek Opublikowano Piątek o 18:17 Opublikowano Piątek o 18:17 Mnie so znane 2 miejsca w Europie. Kontakt tylko przez E-Mail. Slowacja-nie kupowalem tam jeszcze. Attila Csontos Tel. +42 1949450767 attila.csontos@lmkhas.sk Anglia-tam kupilem juz 2 razy. Duzo uwieziowcow tam kupuje. Pewny adres. Zaplacilem przez PayPal. Roger Ladds busterjudge@googlemail.com KR Governor Timer V3 H(piny plasko do modulu) -40,- Euro mini switch- 6,50 Euro programmer-16,50 Wysylka okolo 10 Euro. Zlo okolo 10 Euro. Najlepiej zrobic wspolne zamowienie. to tylko jedne koszty wysylki.
Rekomendowane odpowiedzi