mirolek Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca Oczywiście drut jest w mosiężnej rurce, na tych zdjęciach pewnie lepiej to widać Jeśli masz na myśli linkę stalową w sklejkowym orczyku to sklejka 2,5mm a linka będzie miała kompensację na sprężynkach przy serwie co powinno zabezpieczyć przed wrzynaniem się linki w sklejkę a otwór nie powinien się wyrabiać. Tez się zastanawiałem czy nie powiększyć otworów celem wprasowania rurki ale ostatecznie tego nie zrobiłem....."klamka zapadła" ms
ToMarkov Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Andrzej chyba ma na mysli otwory przez które prowadzone są linki.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mirolek Opublikowano Poniedziałek o 06:50 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 06:50 W ostatnim tygodniu popracowałem nieco nad kształtem nosa i kabiny Osadzony statecznik poziomy pozwolił na dalsze prace przy ogonie, montaż steru wysokości i długiego popychacza do jego uruchomienia https://photos.google.com/share/AF1QipMCadkusV0x8q8zGgZkcaGCSUmKjpV042KNssjbB0BiH_aQsLwGFclDk02RdxzIkg/photo/AF1QipP0Ux76lfrEqO_pwJDyNBTNEpIxAMKULN-f7F_m?key=SF9BbVhScEV0Z2hwaFQtRnF5blpmWWJWZFBITVlB ms 6
Rekomendowane odpowiedzi