TooM Opublikowano Wtorek o 15:24 Opublikowano Wtorek o 15:24 (edytowane) Jeśli ma być głównie kombat to tasiemki na pierwszym miejscu więc wszystkie moje kombaty miały " dodatkowe " karabiny w postaci serw na górze skrzydła i obowiązkowo zetki z wystającym drutem a nie żadne klipsy(podpatrzone u IC 1 😁) Jako combat-emeryt nie wiem czy to nadal jest dozwolone bo się niektórzy Czesi wk..... Edytowane Wtorek o 15:27 przez TooM wyjaśnienie
endriuRC Opublikowano Środa o 10:12 Autor Opublikowano Środa o 10:12 18 godzin temu, TooM napisał: Jeśli ma być głównie kombat to tasiemki na pierwszym miejscu więc wszystkie moje kombaty miały " dodatkowe " karabiny w postaci serw na górze skrzydła i obowiązkowo zetki z wystającym drutem a nie żadne klipsy(podpatrzone u IC 1 😁) Jako combat-emeryt nie wiem czy to nadal jest dozwolone bo się niektórzy Czesi wk..... Druty mogą wyrządzic krzywde ogólnie zabrabia się używania ostrych elementów w modelu
endriuRC Opublikowano Środa o 16:31 Autor Opublikowano Środa o 16:31 Ruszyła budowa Nieuporta nr 2 tym razem zrobię "szesnastke".. Jest to dla mnie wyzwanie ponieważ malowanie modelu wymaga dużo więcej pracy. 3
TooM Opublikowano Czwartek o 09:31 Opublikowano Czwartek o 09:31 22 godziny temu, endriuRC napisał: Druty mogą wyrządzic krzywde ogólnie zabrabia się używania ostrych elementów w modelu Tak ogólnie ogólnie czy jest jakiś nowy punkt regulaminu ( o to pytałem )bo taki karabin na skrzydle też wystaje , Natomiast jeśli ogólnie ogólnie to coś na ten temat może mogą powiedzieć kol.Toczewscy Siedzi sobie Łukasz na zawodach w Starachowicach i pyta się Andrzeja -Co takie wypryski masz na twarzy . Jakie, pyta Andrzej i przeciera się dłonią O... to jakieś mięso . No mięso z MOJEGO kciuka ,w gorączce przedstartowej nic nie czułem a skończyło się na 17 szwach Gdyby więc tak ogólnie ogólnie to powinno się zabronić używania odsłoniętego śmigła ,jedynie turbiny. P.S. Spalina bezpieczniejsza od elektryka bo się sama zatrzymuje (po chwili) więc tylko spaliny a ten palec ze Świdnicy mam do dzisiaj sztywny -uszkodzony staw 1
endriuRC Opublikowano Czwartek o 16:33 Autor Opublikowano Czwartek o 16:33 Górne skrzydło uzbrojone w pręty węglowe sobie schnie na desce aby nic się nie zwichrowało a w miedzy czasie wkleiłem "Garb" do kadłuba Musze zakupić dłuższą deske bo skrzydła sie nie mieszczą... 7 godzin temu, TooM napisał: Tak ogólnie ogólnie czy jest jakiś nowy punkt regulaminu ( o to pytałem )bo taki karabin na skrzydle też wystaje , Natomiast jeśli ogólnie ogólnie to coś na ten temat może mogą powiedzieć kol.Toczewscy Siedzi sobie Łukasz na zawodach w Starachowicach i pyta się Andrzeja -Co takie wypryski masz na twarzy . Jakie, pyta Andrzej i przeciera się dłonią O... to jakieś mięso . No mięso z MOJEGO kciuka ,w gorączce przedstartowej nic nie czułem a skończyło się na 17 szwach Gdyby więc tak ogólnie ogólnie to powinno się zabronić używania odsłoniętego śmigła ,jedynie turbiny. P.S. Spalina bezpieczniejsza od elektryka bo się sama zatrzymuje (po chwili) więc tylko spaliny a ten palec ze Świdnicy mam do dzisiaj sztywny -uszkodzony staw Auć... Bardzo duze nieszczescie cię spotkało
Rekomendowane odpowiedzi