Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ma być głównie kombat to tasiemki na pierwszym miejscu

więc wszystkie moje kombaty miały " dodatkowe " karabiny w postaci serw na górze skrzydła

i obowiązkowo zetki z wystającym drutem a nie żadne klipsy(podpatrzone u IC 1 😁)

Jako combat-emeryt nie wiem czy to nadal jest dozwolone bo się niektórzy Czesi wk.....

Edytowane przez TooM
wyjaśnienie
Opublikowano
18 godzin temu, TooM napisał:

Jeśli ma być głównie kombat to tasiemki na pierwszym miejscu

więc wszystkie moje kombaty miały " dodatkowe " karabiny w postaci serw na górze skrzydła

i obowiązkowo zetki z wystającym drutem a nie żadne klipsy(podpatrzone u IC 1 😁)

Jako combat-emeryt nie wiem czy to nadal jest dozwolone bo się niektórzy Czesi wk.....

Druty mogą wyrządzic krzywde ogólnie zabrabia się używania ostrych elementów w modelu

Opublikowano

Ruszyła budowa Nieuporta nr 2 tym razem zrobię "szesnastke".. Jest to dla mnie wyzwanie ponieważ malowanie modelu wymaga dużo więcej pracy.

20_20131106_084253IMG12801024.thumb.jpg.59ad55f955c7c1e471c9b2e386ef7bd8.jpgIMG-20250205-WA0003.jpg.f6a23852e17c2f4ffce1edc466461d5d.jpg12_small.jpeg.8fdcdc75ea8bc173990e71ff34bd2a27.jpeg

IMG_20250205_172859.thumb.jpg.b798b9647cee9d17e739168642b3e1fa.jpg

• Lubię to 3
  • Tytuł został zmieniony na Nieuport-11 oraz 16 w ciężarówce
Opublikowano
22 godziny temu, endriuRC napisał:

Druty mogą wyrządzic krzywde ogólnie zabrabia się używania ostrych elementów w modelu

Tak ogólnie ogólnie czy jest jakiś nowy  punkt regulaminu ( o to pytałem )bo taki karabin na skrzydle też wystaje ,

Natomiast jeśli ogólnie ogólnie to coś na ten temat może mogą powiedzieć kol.Toczewscy

Siedzi sobie Łukasz na zawodach w Starachowicach i pyta się Andrzeja  -Co takie wypryski masz na twarzy .

Jakie, pyta Andrzej i przeciera się dłonią  O... to jakieś mięso .

No mięso z MOJEGO kciuka ,w gorączce przedstartowej nic nie czułem a skończyło się na 17 szwach

Gdyby więc tak ogólnie ogólnie to powinno się zabronić używania odsłoniętego śmigła ,jedynie turbiny.

P.S.

Spalina bezpieczniejsza od elektryka bo się sama zatrzymuje (po chwili) więc tylko spaliny

a ten palec ze Świdnicy mam do dzisiaj sztywny -uszkodzony staw

image.jpeg.d5954bc443cb7cb5b4e1cb33ce6e819a.jpeg

• Zmieszany 1
Opublikowano

Górne skrzydło uzbrojone w pręty węglowe sobie schnie na desce aby nic się nie zwichrowało a w miedzy czasie wkleiłem "Garb" do kadłuba

Musze zakupić dłuższą deske bo skrzydła sie nie mieszczą... 

IMG_20250206_172217.jpg

7 godzin temu, TooM napisał:

Tak ogólnie ogólnie czy jest jakiś nowy  punkt regulaminu ( o to pytałem )bo taki karabin na skrzydle też wystaje ,

Natomiast jeśli ogólnie ogólnie to coś na ten temat może mogą powiedzieć kol.Toczewscy

Siedzi sobie Łukasz na zawodach w Starachowicach i pyta się Andrzeja  -Co takie wypryski masz na twarzy .

Jakie, pyta Andrzej i przeciera się dłonią  O... to jakieś mięso .

No mięso z MOJEGO kciuka ,w gorączce przedstartowej nic nie czułem a skończyło się na 17 szwach

Gdyby więc tak ogólnie ogólnie to powinno się zabronić używania odsłoniętego śmigła ,jedynie turbiny.

P.S.

Spalina bezpieczniejsza od elektryka bo się sama zatrzymuje (po chwili) więc tylko spaliny

a ten palec ze Świdnicy mam do dzisiaj sztywny -uszkodzony staw

image.jpeg.d5954bc443cb7cb5b4e1cb33ce6e819a.jpeg

Auć... Bardzo duze nieszczescie cię spotkało 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.