hubert10 Opublikowano 22 Marca Autor Opublikowano 22 Marca Dziś postanowiłem wyciąć tą źle wklejona wręge trochę tam zostało wgłębień więc szpachlą przejadę wyszlifuje i będzie dobrze wyciąłem też wręge silnika i wzmocnienia kadłuba
hubert10 Opublikowano 23 Marca Autor Opublikowano 23 Marca Wczoraj jeszcze skleiłem model. Dałem dwie półki z sklejki jedna pod skrzydła na drugiej będą siedzieć serwa i może bateria. Dodatkowo wzmacniają one kadłub 1
hubert10 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Wczoraj dokleiłem ostatnia wrege na ogonie
hubert10 Opublikowano 31 Marca Autor Opublikowano 31 Marca Dzisiaj wycinam potpory pod dach i podłogę
hubert10 Opublikowano 5 Kwietnia Autor Opublikowano 5 Kwietnia Uffff nareszcie Serwa siedzą dziś to zrobiłem tak samo dziś będzie jeszcze wklejana wręgi silnika wraz z wzmocnieniami (zdjęcia z sprzed klejenia) I jeszcze to 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hubert10 Opublikowano 8 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Kwietnia Wczoraj wkleiłem pozostałe elementy 5
hubert10 Opublikowano 12 Kwietnia Autor Opublikowano 12 Kwietnia Przgotowywuje się do wklejenia podłogi nie mam ostatnio czasu na większe budowy ale za nie długo go przybędzie:)
hubert10 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Kolejny dzień budowy wczoraj zrobiłem trochę podłogi i wreszcie nabiera kształtów kabinka nie odrazu się udała tak jak chciałem zmarnowałem na niej prawie 4 godziny bo musiałem robić co chwilę poprawki A i jeszcze jedno ona nie jest stała ja można odpiąć 2
Rekomendowane odpowiedzi