Andrzej Klos Opublikowano Niedziela o 10:59 Opublikowano Niedziela o 10:59 Kupilem eCalc i za cholere nie wiem jak zapisac swoj projekt. Pisze aby nacisnac guzik obok Results ale tam jest ciagle przykladowy Sbach, i nic sie nie chce zapisac. Ponadto, jak sie wychodzi z programu? Jestem Logged-in a program caly czas pokazuje Login.
zbjanik Opublikowano Niedziela o 11:02 Opublikowano Niedziela o 11:02 Andrzej- też tak miałem. Zrobiłem na końcu zrzut ekranu i tyle...
Andrzej Klos Opublikowano Niedziela o 11:06 Autor Opublikowano Niedziela o 11:06 No ale wtedy musisz ciagle powtarzac wpisywanie danych...🙃
zbjanik Opublikowano Niedziela o 11:09 Opublikowano Niedziela o 11:09 Ja policzyłem to co mi było potrzebne, czyli położenie SC - ważny był dla mnie tylko wynik końcowy. 1
Andrzej Klos Opublikowano Niedziela o 11:14 Autor Opublikowano Niedziela o 11:14 Znalazlem YouTube link ale to jest metoda na poziomie computerow z lat 70-tych. A i tak nie dziala... https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?4561341-How-to-save-setups-in-ecalc Jest gorzej niz myslalem 🙃
RobRoy Opublikowano Niedziela o 18:39 Opublikowano Niedziela o 18:39 Sprawdziłem to - u mnie podaje link, w oknie przeglądarki, który skopiowałem.... i działa . Być może problem z twoją przeglądarką .... Ja używam Firefoxa ... 1
japim Opublikowano Niedziela o 21:58 Opublikowano Niedziela o 21:58 Zakładam ze masz konto i pełną funkcjonalność strony. Najpierw loguje sie - potem wpisuje dane łącznie z nazwą modelu. Po wciśnięciu calculate powinno pokazać położenie SC oraz napis zmienia sie na "link to recall Twój Model" - to nie robi nic innego jak tworzy linka z wpisanymi wszystkikimi danymi. Kopiujesz tego linka do notatnika i koniec. Jak chcesz sobie "wczytać" projekt to wklejasz ten zapisany link w okno przeglądarki i uruchamia Ci sie strona z Twoim zapsianym modelem. 1
Andrzej Klos Opublikowano Niedziela o 22:53 Autor Opublikowano Niedziela o 22:53 Dziekuje, dziala tak jak napisales. Strasznie dziwne... Tak, mam konto: Zdaje sie, ze wychodzi sie z programu tylko z pierwszego modulu, (Prop Calcs)??
japim Opublikowano Poniedziałek o 07:36 Opublikowano Poniedziałek o 07:36 Nie wiem. Nigdy sie nie wylogowywalem, ale tez nie zaznaczałem aby być zalogowanym w komputerze. Więc u mnie sesja sama się resetuje co jakiś czas i muszę sie ponownie zalogować.
Rekomendowane odpowiedzi