Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Shock napisał:

Nawet o tym nie pomyślałem, chcę tylko by się chłop tak bardzo nie tłumaczył ...;)

Rafał ja wiem o tym , to był tylko żart🙂

Nigdy bym Ciebie nie podejrzewał o tak niecne czyny🙂

• Lubię to 1
Opublikowano
9 godzin temu, Shock napisał:

Nawet o tym nie pomyślałem, chcę tylko by się chłop tak bardzo nie tłumaczył ...;)

Rafał po prostu chciał bym posiedzieć przy modelu bo fajnie sie to składa , ale jakoś mi sie nie udaje, jedynie z doskoku majstruję.

Ale mimo wszystko posuwam sie do przodu, kadłub mam prawie zrobiony , brakuje tylko poszycia garba , może dziś go wkleję.

Kabinka zrobiona, ma poszycie wklejone , nie zrobiłem tylko jeszcze zdjęć.

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 22.09.2025 o 07:42, enter1978 napisał:

Rafał po prostu chciał bym posiedzieć przy modelu bo fajnie sie to składa , ale jakoś mi sie nie udaje, jedynie z doskoku majstruję.

Ale mimo wszystko posuwam sie do przodu

Wiesiu, ja Dromadera już cztery lata buduję😄...

• Lubię to 1
Opublikowano
6 godzin temu, robert.pilot napisał:

Dromadera już cztery lata buduję😄..

Tu nie o szybkość a o jakość się rozchodzi.Będzie za to  wszystko dobrze przemyślane🙂👍

Ale mnie i tak nie pobijesz jestem chyba najwolniej budującym modelarzem na tym forum😂

• Lubię to 1
Opublikowano
8 godzin temu, robert.pilot napisał:

Wiesiu, ja Dromadera już cztery lata buduję😄..

Różnie to wychodzi , czasami nie ma czasu, czasami nie ma chęci.

Jak sie okazuje robię za mało zdjęć , zabawa dopiero się zaczyna , do tej pory dłubałem przy kadłubie , założyłem że kadłub jak kadłub , wszystkie są podobne i na jedno kopyto się je buduje , ale jak sie okazuje źle myślałem.

Więc jutro pofotografuję zbudowany kadłub , wszędzie jest dostęp , wszystkie części widać , to wstawie więcej zdjęć z kadłuba.

Zabawa dopiero teraz sie zaczyna bo teraz to przestałem wiedzieć co jest czym i jak idzie i gdzie tego szukać , więc zdjęć będzie więcej bo sam dopiero będę dochodził jak to zbudować.

Dziś rozszyfrowałem statecznik pionowy i ster kierunku , i to nie cały , bo jeszcze nie zlokalizowałem paseczków na żeberka pod folię , i wzmocnienia pod dźwignię, jutro zlokalizuję kilka drobnych braków , poskładam na sucho i jak będzie OK to można sklejać.

20250923_183328.jpg

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.