Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, robert.pilot napisał:

Widzę, że zatrzaski to druk 3D, wytrzyma trzymanie skrzydeł? A w szczególności takie latanie jak Twoje?

Wytrzyma , to jakis żywiczny filament , śruba mocująca skrzydło jest plastikowa , wydaje mi się że ten plastik z drukarki jest mocniejszy niż plastik z śruby:)

• Lubię to 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie popisałem sie z tym modelem bo budowa się odwlokła w czasie , ten model nie buduje się tyle czasu ile mi z nim schodzi , drugie hobby zabrało mój wolny czas i nim sie po wywiązywałem z zobowiązań to model musiał poczekać. Ale udało się  wykonać prace które naobiecywałem ludziom i od wczoraj zabrałem sie za model.

Model praktycznie skończony została mi do przykręcenia jedna owiewka na koło i koniec, no i trzeba jeszcze owiewki i maskę odkręcić i pomalować , i jak pomaluję to mozna robić oblot .

Obstawiam że w przyszłym tygodniu poleci ;). Musiałem kupić inne ośki bo te co kupiłem pierwsze to nie sięgały owiewek na skraju i ich nie mogły podeprzeć , nowe sa idealne, po za tym model zadziwiająco dobrze się wywarza , wręcz koncertowo , nic kompletnie nie trzeba było przemeblowywać  i wyważył się z akumulatorem na środku półeczki pod akumulator , czyli mam w razie potrzeby mozliwość przesuwania akumulatora i do przodu i do tyłu.

20260502_165516.jpg

20260502_160027.jpg

20260502_155951.jpg

• Lubię to 2
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.