enter1978 Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca 7 minut temu, robert.pilot napisał: Widzę, że zatrzaski to druk 3D, wytrzyma trzymanie skrzydeł? A w szczególności takie latanie jak Twoje? Wytrzyma , to jakis żywiczny filament , śruba mocująca skrzydło jest plastikowa , wydaje mi się że ten plastik z drukarki jest mocniejszy niż plastik z śruby 1
enter1978 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Nie popisałem sie z tym modelem bo budowa się odwlokła w czasie , ten model nie buduje się tyle czasu ile mi z nim schodzi , drugie hobby zabrało mój wolny czas i nim sie po wywiązywałem z zobowiązań to model musiał poczekać. Ale udało się wykonać prace które naobiecywałem ludziom i od wczoraj zabrałem sie za model. Model praktycznie skończony została mi do przykręcenia jedna owiewka na koło i koniec, no i trzeba jeszcze owiewki i maskę odkręcić i pomalować , i jak pomaluję to mozna robić oblot . Obstawiam że w przyszłym tygodniu poleci . Musiałem kupić inne ośki bo te co kupiłem pierwsze to nie sięgały owiewek na skraju i ich nie mogły podeprzeć , nowe sa idealne, po za tym model zadziwiająco dobrze się wywarza , wręcz koncertowo , nic kompletnie nie trzeba było przemeblowywać i wyważył się z akumulatorem na środku półeczki pod akumulator , czyli mam w razie potrzeby mozliwość przesuwania akumulatora i do przodu i do tyłu. 2
Rekomendowane odpowiedzi