Shock Opublikowano wczoraj o 16:39 Opublikowano wczoraj o 16:39 W dniu 10.10.2025 o 10:01, Jerzy Markiton napisał: en Respect jest bomba ! Prosty, ładny, łatwy do wykonania, nie następuje pixelizacja i powinien świetnie kontrastować na tle nieba. Zachowam sobie to zdjęcie na przyszłość... - Jurek Bardzo mi miło bo to mój były Respect (fota z mojego pokoju), z moim autorskim "malowaniem" perfekcyjnie wykonany przez Leszka D. Model był znakomicie widoczny a w zasadzie jest tylko lata już w Austrii Czarny pas pomiędzy czerwonym a białym to nie malowanie a widoczny "węgiel" W sumie takie kolory mi siadają dlatego Tox też był w podobnych barwach i wraz z Respectem modele prezentowały się tak 1
Viper Opublikowano wczoraj o 18:18 Autor Opublikowano wczoraj o 18:18 Super dzięki Jak już pisałem lubię połączenie białego, czerwonego z ewentualnym czarnym. A od spodu jak wygladał, mogę prosić o fotkę?
Shock Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Marcin, jeśli to pytanko o dół Respecta to też standardowo nie było (skrzydło nie pofalowane tylko odbicie firanki ) A Toxic już bardziej stonowany ale równie dobrze widoczny 1
Viper Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu O i o to chodziło, dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi