Skocz do zawartości

Jakie radio z multi modułem +openTX?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie (i Panie) krótkie pytanie😁  Jakie niedrogie radio z multi modułem i openTX (lub inny soft alternatywny) kupić?

Niech jest minimum 6 kanałowe. Miałoby obsługiwać większość popularnych standardów. Cudów nie wymagam😉 

Pozdrawiam i miłego wieczoru 😉

• Tytuł został zmieniony na Jakie radio z multi modułem +openTX?
Opublikowano

Kolego sp350d. Sam myślałem nad czymś wieloprotokołowym, ale podany link to tylko część zamienna. Sam nadajnik jest o wiele droższy. Oferty chińskich sklepów trzeba niestety oglądać przez lupę tak wielką, jaką się posługiwał Sherlock Holmes.

Opublikowano
34 minuty temu, CrazyTomas napisał:

Kolego sp350d. Sam myślałem nad czymś wieloprotokołowym, ale podany link to tylko część zamienna. Sam nadajnik jest o wiele droższy. Oferty chińskich sklepów trzeba niestety oglądać przez lupę tak wielką, jaką się posługiwał Sherlock Holmes.

standard na Aliexpressie. W podglądzie aparatura, w domyślnym wyborze gimbale i dopiero po kliknięciu na stronie pojawia się właściwa oferta.

To HelloRadio wygląda jak klon Radiomastera. Cena prawie taka sama, a tu wysyłka z magazynu EU:
https://pl.banggood.com/RadioMaster-TX16S-Mark-II-V4_0-Hall-Gimbal-4-IN-1-ELRS-Multi-protocol-Radio-Controller-Support-EdgeTX-or-OpenTX-Built-in-Dual-Speakers-Mode2-Radio-Transmitter-for-RC-Drone-p-1942825.html?cur_warehouse=CZ&rmmds=search&ID=6319214

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.