Christian Chroboczek Opublikowano Środa o 17:47 Opublikowano Środa o 17:47 Witam Panowie Kiedys widzialem maly plan tego modelu. Niestety nie moge znalezc dalszych informacji. Byl ten projekt zrealizowany? Pozdrowienia Christian
Crosswind Opublikowano Środa o 20:02 Opublikowano Środa o 20:02 Budowę tego modelu opisano tu https://pfmrc.eu/topic/97142-co-na-pocz%C4%85tek-do-akrobacji-na-uwi%C4%99zi/#findComment-873756
Christian Chroboczek Opublikowano Środa o 21:59 Autor Opublikowano Środa o 21:59 Witam Dziekuje za odpowiedz. Znalazlem, ale temat tego modelu jakos nie poszedl dalej. Pozdrawiam Christian
kszczech Opublikowano Czwartek o 15:39 Opublikowano Czwartek o 15:39 Hej, To mój projekt prostej uwięziówki — dostał nazwę Impuls. Elipsy, które narysowałem, są dość skomplikowane, a tym razem chciałem zaprojektować coś dla początkujących: łatwego i szybkiego w budowie oraz mniej kosztownego Prawdopodobnie tej zimy złożę prototyp. Jeśli wyjdą jakieś błędy, poprawię je — formatki już leżą i aż proszą się o złożenie. Jeśli model będzie dobrze latał, udostępnię formatki zainteresowanym. Pozdrowionka
Christian Chroboczek Opublikowano Czwartek o 20:06 Autor Opublikowano Czwartek o 20:06 Witam OK, to znaczy ze projekt dalej istnieje. Fajny by byl ten model, ala mini Max Bee od Burgera. Skszydlo trapezowe, przez ksztalt zakonczen skszydel i klap prawie elipsa. Statecznik poziomy tez ladny. Do tego prosty kadlub sylwetkowy i mamy model prosty z super nowoczesnym wygladem. Pozdrawiam Christian 1
Rekomendowane odpowiedzi