paweln7 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego 6 minut temu, Andrzej Klos napisał: Nie wiem czy wiesz, ale Coca-Cola jest bardzo niezdrowa😟 Wiem 😀 Dolewam do niej 40% lekarstwo 😃 A tu służy jako ogólnie znana miarka ,aby pokazać " maleństwo "
paweln7 Opublikowano 24 Lutego Autor Opublikowano 24 Lutego Witam Malutkimi kroczkami do przodu . CDN 3
paweln7 Opublikowano Niedziela o 14:15 Autor Opublikowano Niedziela o 14:15 Witam P-47 trochę Mnie zmęczył ,wiec postępy niewielkie . Aby odpocząć od "Dzbanka " zrobiłem sobie usterzenie poziome do modelu który leży u Mnie jakieś 5-6 lat. Wprawdzie ma tylko 1,6m ale jest Polski , Ktoś coś ? CDN 2
paweln7 Opublikowano Poniedziałek o 15:32 Autor Opublikowano Poniedziałek o 15:32 2 godziny temu, mecenas napisał: 😁 RWD-25😁 Za mały ,chodzi mi po głowie troczę większy tak z 3,3m tylko kiedy to ogarnąć dłubię "Dzbanka " zabrałem się za Mewę to ta kolejka jest na kilka lat do przodu . Statecznik to jakiś zestaw 1,6m PZL 11 który jest testerem technologi do modelu w skali 1/4 😁
Rekomendowane odpowiedzi