Ares Opublikowano wczoraj o 19:31 Opublikowano wczoraj o 19:31 Ma ktoś doświadczenie w ekspoatacji tych konkretnych serw? KST SERWO DS113MG V6.0 DIGITAL (3,5kg-0,09s/60°) Soft start
arek1989 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu łatwo się palą przy zblokowaniu mechanicznym Przy ustawianiu modelu poluzował mi się popychacz, zablokował serwo w skrajnej pozycji i wystarczyło kilka sekund, żeby poczuć swąd spalenizny.
Patryk Sokol Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, arek1989 napisał: łatwo się palą przy zblokowaniu mechanicznym Przy ustawianiu modelu poluzował mi się popychacz, zablokował serwo w skrajnej pozycji i wystarczyło kilka sekund, żeby poczuć swąd spalenizny. Ale za to - jeśli tego przypilnować, to stosunek cena/jakość jest wybitny. Na tyle wybitny, że powoli ponad połowa serw, których używam, to zaczynają być te serwa.
young Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 5 godzin temu, Patryk Sokol napisał: Ale za to - jeśli tego przypilnować, to stosunek cena/jakość jest wybitny Warto wiedzieć , i skorzystać z doświadczenia
Ares Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 7 godzin temu, Patryk Sokol napisał: Ale za to - jeśli tego przypilnować, to stosunek cena/jakość jest wybitny. Na tyle wybitny, że powoli ponad połowa serw, których używam, to zaczynają być te serwa. Ale masz na myśli ogólnie KST czy konkretnie ten model serwa?
Patryk Sokol Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 30 minut temu, Ares napisał: Ale masz na myśli ogólnie KST czy konkretnie ten model serwa? Ten model konkretnie. Obecnie mam ich chyba ze 40 po różnych modelach porozstawiane.
Rekomendowane odpowiedzi