Skocz do zawartości

Strzelacze do tarcz i celów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, pietrku napisał:

Chcesz się obronić przed tymi dingo czy o tym pisać książkę 😃 ? Jak chcesz to Ci podam linka takich do 10m. Dalej skutecznie nie poleci. Ale 10m to zupełnie wystarczająco. Tylko nie ostrzeliwuj się z powodu samego szczekania 😃 , bo pies jest od tego żeby szczekał. Między innymi. Pies ma instynkt, jak jedziesz na rowerze to dla niego uciekasz i Cię goni. Tu jest raczej wina pana czy pani psa jak go nie pilnuje.

Są też psy bezpańskie o czym pisałem już referaty...

Opublikowano
5 minut temu, Atomizer napisał:

Są też psy bezpańskie o czym pisałem już referaty...

Zgadza się, albo takie pół bezpańskie, głodne. Jak na rowerze jedziesz to wal do tyłu, albo przynajmniej w bok. Nie przed siebie, bo jak w to wjedziesz to będzie jak z miśkiem na filmie 🙂

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 23.02.2026 o 08:46, Atomizer napisał:

A czy wież ze w Polsce nie ma prawa , są tylko zorganizowane grupy przestępcze?

A ja myślałem, że to ktoś inteligentny rozpoczął ten temat.

Opublikowano
8 minut temu, Irek M napisał:

A ja myślałem, że to ktoś inteligentny rozpoczął ten temat.

Lepiej nie myśl bo zostaniesz myśliwym a tych nie lubię i to bardzo ! Myśliwy ma zazwyczaj przyjemności zadawania cierpienia zwierzętom! Szczególnie lubią do nich strzelać!

Opublikowano
9 godzin temu, Atomizer napisał:

Ale z jakiej odległości 2 -3 m ? Ja chcę się pozbyć już psa z 20 metrów !

Użycie gazu w obronie dla mnie jest to już bezpośredni kontakt ze zwierzem i całkowicie niedopuszczalne.

Dlatego widzą zwierza co się zbliża do mnie w konkretnych zamiarach jak dostanie serię z kulek pieprzowych w nos to może się rozmyśli ... no a jak nie to mam co innego wtedy przygotowane na takiego desperata 😆

Jakie 2-3m z max 1m dostaje strzała. Dzisiaj sie nie udało bo gaz odmówił posłuszeństwa, a zaatakował mnie owczarek niemiecki w ilości 3 sztuk. Zrobił mi siniaka na nodze, a właściciel "bamber" w stylu tych ze znanego paradokumentu zgodnie z zapowiedzią policjanta dostał 3 bolesne mandaty za 3 psy biegające samopas, bo to nie pierwszy jego wybryk. Nie powiem, byłem wściekły i najlepiej bym je zastrzelił jakbym mógł. Chociaż co one winne, jak mają właściciela cymbała? Może jego trzeba by zastrzeić?

• Lubię to 1
Opublikowano
3 godziny temu, Atomizer napisał:

Myśliwy ma zazwyczaj przyjemności zadawania cierpienia zwierzętom! Szczególnie lubią do nich strzelać!

Tą wodę mineralną co pijesz daj do sanepidu. Lepiej niech sprawdzą co tam jest 😃. Skoro już pół litra dało taki efekt 😃

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.