Atomizer Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 7 minut temu, pietrku napisał: Chcesz się obronić przed tymi dingo czy o tym pisać książkę 😃 ? Jak chcesz to Ci podam linka takich do 10m. Dalej skutecznie nie poleci. Ale 10m to zupełnie wystarczająco. Tylko nie ostrzeliwuj się z powodu samego szczekania 😃 , bo pies jest od tego żeby szczekał. Między innymi. Pies ma instynkt, jak jedziesz na rowerze to dla niego uciekasz i Cię goni. Tu jest raczej wina pana czy pani psa jak go nie pilnuje. Są też psy bezpańskie o czym pisałem już referaty...
pietrku Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 5 minut temu, Atomizer napisał: Są też psy bezpańskie o czym pisałem już referaty... Zgadza się, albo takie pół bezpańskie, głodne. Jak na rowerze jedziesz to wal do tyłu, albo przynajmniej w bok. Nie przed siebie, bo jak w to wjedziesz to będzie jak z miśkiem na filmie 🙂 1
Irek M Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W dniu 23.02.2026 o 08:46, Atomizer napisał: A czy wież ze w Polsce nie ma prawa , są tylko zorganizowane grupy przestępcze? A ja myślałem, że to ktoś inteligentny rozpoczął ten temat.
Atomizer Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 8 minut temu, Irek M napisał: A ja myślałem, że to ktoś inteligentny rozpoczął ten temat. Lepiej nie myśl bo zostaniesz myśliwym a tych nie lubię i to bardzo ! Myśliwy ma zazwyczaj przyjemności zadawania cierpienia zwierzętom! Szczególnie lubią do nich strzelać!
a74BACK Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 9 godzin temu, Atomizer napisał: Ale z jakiej odległości 2 -3 m ? Ja chcę się pozbyć już psa z 20 metrów ! Użycie gazu w obronie dla mnie jest to już bezpośredni kontakt ze zwierzem i całkowicie niedopuszczalne. Dlatego widzą zwierza co się zbliża do mnie w konkretnych zamiarach jak dostanie serię z kulek pieprzowych w nos to może się rozmyśli ... no a jak nie to mam co innego wtedy przygotowane na takiego desperata 😆 Jakie 2-3m z max 1m dostaje strzała. Dzisiaj sie nie udało bo gaz odmówił posłuszeństwa, a zaatakował mnie owczarek niemiecki w ilości 3 sztuk. Zrobił mi siniaka na nodze, a właściciel "bamber" w stylu tych ze znanego paradokumentu zgodnie z zapowiedzią policjanta dostał 3 bolesne mandaty za 3 psy biegające samopas, bo to nie pierwszy jego wybryk. Nie powiem, byłem wściekły i najlepiej bym je zastrzelił jakbym mógł. Chociaż co one winne, jak mają właściciela cymbała? Może jego trzeba by zastrzeić? 1
pietrku Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, Atomizer napisał: Myśliwy ma zazwyczaj przyjemności zadawania cierpienia zwierzętom! Szczególnie lubią do nich strzelać! Tą wodę mineralną co pijesz daj do sanepidu. Lepiej niech sprawdzą co tam jest 😃. Skoro już pół litra dało taki efekt 😃
Rekomendowane odpowiedzi