tytan001 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Witam posiadam aparature Turnigy 9XR PRO Mode 2 z modułem XJT i pytanie moje takie czy zmienic aparature na Radiomaster TX16s. Latam szybowcami i samolotami
zbjanik Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Najlepiej samemu sobie odpowiedzieć na takie pytanie. Jeśli posiadana aparatura cię jakoś blokuje, czegoś jej brak, to zmieniaj. Jeśli nie, to po co zmieniać?
tytan001 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Według specyfikacji to duży przeskok
maxiiii Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu A po co? Nic nowego nie uzyskasz. Chyba, że brakuje ci zasięgu? Zmień oprogramowanie na er9x i zobaczysz dopiero co posiadasz. 1 1
a74BACK Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu er9x jest domyślnie w Turnigy 9xr PRO. Jak masz potrzebę to zmień, ale to nic nie zmieni 😀 Jak działa, to używaj nadal. Mam taki sam setup i nic nie zmieniam. Wymieniałem kiedyś sam moduł wcz XJT, bo padł i tracił zasięg. Co do samego radia, to warto podkleić potencjometry na klej na gorąco, bo blaszki sie wysuwają i przestawiają się potencjometry 1
maxiiii Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Moja pomyłka w nazwie. Chodzi o ersky9x. Nie ma lepszego oprogramowania.
Rekomendowane odpowiedzi