Andrzej68IX Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Gdy model nie mieści się już w największym Combi😉 Kolega z Czech zezwolił mi na publikację.
young Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Szacun dla kolegi, tam przynajmniej wyluzowani ludzie żyją.
adam.trzaskowski Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Ja sie przymierzam, zeby przyczepe kupic ;D Hak w samochodzie juz jest
Andrzej68IX Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca Eee, przyczepka to takie trywialne. Gdybyś tak jak tu podjechał Multicarem lub w naszym przypadku czymś narodowym - Żukiem/Tarpanem to byłbyś Gościu😊
samolocik Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 15 godzin temu, adam.trzaskowski napisał: Ja sie przymierzam, zeby przyczepe kupic Znalezienie niedrogiej przyczepki, która nie podskakuje na wszystkim chyba nie jest proste. Przydałaby się lepsza amortyzacja niż drążek skrętny i podobne wynalazki pod transport ciężkich materiałów.
Ares Opublikowano Piątek o 21:40 Opublikowano Piątek o 21:40 W dniu 25.06.2026 o 09:32, samolocik napisał: Znalezienie niedrogiej przyczepki, która nie podskakuje na wszystkim chyba nie jest proste. Przydałaby się lepsza amortyzacja niż drążek skrętny i podobne wynalazki pod transport ciężkich materiałów. Moi koledzy startujący w zawodach IMAC zresztą nie tylko oni używają przyczep do quadów. Jest to popularne rozwiązanie i nie ma jakiś wiekszych problemów z transportem modeli choć to oczywiście swoje kosztuje ale duzy model też swoje kosztuje.
Rekomendowane odpowiedzi