RomanJ4 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Dzisiaj u mnie było tak.. Balonem nie polatasz... 2
Jerzy_R Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu W sumie to nie wiem. Było tak zimno czy też aż tak gorąco.. 1 4
ahaweto Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu U mnie wczoraj było tyle, w aparacie jeszcze czas zimowy. Dodaj godzinę. Termometr znajduje się od strony północnej i od pory południowej znajduje się w cieniu. A za następną godzinę przyszło małe gradobicie i solidna ulewa. Na szczęście zahaczyło nas tylko "skrzydło" potężnej komórki burzowej która przeszła nad północną wielkopolską i poczyniła duże szkody. 1
a74BACK Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wczoraj było 38*C w cieniu, dzisiaj "tylko" 29*C
CrazyTomas Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Klimat się cyklicznie zmienia. Za dinozaurów było jeszcze cieplej. Ale Always look at the bright side of life. Założyć winnicę i za kilka lat cieszyć się owocami swojej pracy.
Rekomendowane odpowiedzi