romanov Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ha ha ha !!! ale sie ubawilem ) no tak zawsze wiedzialem ze nadroższa kobieta to wlasna żona i kochanka a przy okazji najbardziej kapryśne. W sytuacjach kryzysowych zawsze sa winne obie strony Zona i............... tesciowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Tomek, to w takim razie oprócz f-ry VAT dowal podatek od wzbogacenia! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Zazwyczaj po iluś tam latach pożycia czy jak tam zwał patrzysz na swoją żonę i dochodzisz do wniosku że w tym momencie płacisz podatek od ...... nieruchomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Naprawdę dobra żona po 10 latach sama odchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Dobrze wychowana przysyła o 10 lat młodszą koleżankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Od razu widać , że mieszkam na wschodzie i tutejsze kobiety się na tym nie znają , normalnie zaścianek ,że hej. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Małżeństwo to powinna być umowa na czas określony albo spółka z ograniczoną odpowiedzialnością :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Widze ze niestety nie jestem odosobniony w swoich pogladach. Ktoś mi niedawno powiedzial ze (cytuje) Kobieta to jest takie żyjątko które zawsze ale to zawsze kieruje sie instynktem a nie intelektem wiec dlatego jest nieprzewidywalna i zmienna. Twierdze ze coś w tym jest. Chociaz znam i takie kobiety które sa dla mnie wzorem ideałem ale to sa wyjątki niestety. Wiec Panowie jesli piszecie ze macie fajne i poukladane żony to macie cholerne szczeście bo to jest cenniejsze niz wygrana w totolotka uwierzcie mi mam juz za soba kawalek zycia i nie jedno widzialem ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witajcie. Chciałbym się podzielić moimi wrażeniami z modelarstwa wspólnie z moją "połówką". Jako, że od dłuższego czasu moje modele to żaglowce mam osobistą krawcową do szycia żagli. Nawet muszę Wam powiedzieć, że Ją to bardzo bawi. Jednak jeżeli chodzi o modele latające, to gdy zagladam do sklepu modelarskiego zawsze słyszę komentarz z nutką ironii: "Pewno chcesz sobie kupić SAMOLOCIK?" Przy tym słowo "samolocik" jest szczególnie akcentowane jakby mówiła do kilkulatka. Na lotnisko zazwyczaj jeździmy razem nie zapomominając o składanym krzesełku dla Niej. Przy czym Ona zajmuję się bardziej damskim hobby: haftowanie i robienie na drutach. Dla moich młodszych przedmówców szukających żon w świecie techniki mam złą wiadomość. Niestety w tej przestrzeni jest duży przeciąg i trudno coś ustrzelić. Ten gatunek ludzki nie nadaje się do dziedzin technicznych ( z drobnymi wyjątkami ). Pamietacie to: Amerykanie wystrzelili w Kosmos małpę i kobietę i po chwili podają instrukcje: Instrukcja dla małpy: Właczyć silniki główne, włączyć silniki pomocnicze, ustawić trajektorię kursu, kontrolować ciśnienie powietrza itp.itd. Instrukcja dla kobiety: Niczego nie dotykać i karmić małpę. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Chociaz znam i takie kobiety które sa dla mnie wzorem ideałem ale to sa wyjątki niestety. Tak, to są te cudze. Jak stają się nasze, to zmieniają się nie do poznania. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Bo to jest panowie tak, jeśli chodzi o ideał kobiety. Po pierwsze primo powinna być w miarę inteligentna byś miał człeku z kim pogadać, po drugie primo ma być reprezentacyjna, piękna, atrakcyjna i seksowna by inni ci jej zazdrościli, po trzecie primo ma być doskonałą gospodynią, byś zawsze miał uprasowaną koszulę i dobre żarcie, po czwarte primo ma być bogata, byś miał z czego realizować swoje hobby. A najważniejsze jest by te panie o sobie na wzajem nie wiedziały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A najważniejsze jest by te panie o sobie na wzajem nie wiedziały To mi kiedys moja polowica powiedziala - po czym spytala ktora z nich ona jest. Ja glupi powiedzialem ze ta inteligentna oczywiscie - niestety akurat trafilem na dzien kiedy chciala byc ta seksowna - jednak szybko jej przeszlo i musialem sie z sofa na najblizsza noc zaprzyjaznic Prawidlowa odpowiedz brzmi - Ty jestes ta jedyna na swiecie, ktora jest wszystkimi powyzszymi jednoczesnie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 ha dobre !! Widze ze powoli robi sie z tego wątku KURS PRZEDMAŁŻEŃSKI. zaczyna mi sie coraz bardziej podobać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Prawidlowa odpowiedz brzmi - Ty jestes ta jedyna na swiecie, ktora jest wszystkimi powyzszymi jednoczesnie Dzięki stary, jednak mogłeś to wcześniej podesłać... Ależ te sofy niewygodne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 mammuth :rotfl: mi czasami jeszcze taka gafa sie trzasnie ale sie szybko ucze :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Bo to jest panowie tak, jeśli chodzi o ideał kobiety... AAAAAAAAAAAle mnie oszukali :shock: ... Ktoś kiedyś mi powiedział, że ideał kobiety to: -niemowa, -1,20m wzrostu, - płaska górna część czaszki (żeby flaszka i kieliszki nie spadały) :devil:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 AAAAAAAAAAAle mnie oszukali :shock: ...Ktoś kiedyś mi powiedział, że ideał kobiety to: -niemowa, -1,20m wzrostu, - płaska górna część czaszki (żeby flaszka i kieliszki nie spadały) :devil: . Upadłem ze śmiechu To mi kiedys moja polowica powiedziala - po czym spytala ktora z nich ona jest. Ja zazwyczaj taktycznie milczę...... Moja żonka znosi jakoś modelowanie z większym lub mniejszym bólem. Jednak małego helika kupiła mi sama..... :shock: ...... Ale nie podziwiajcie za szybko, że taka dobra - kupiła dlatego, że wyjeżdżając na wakacje nie było miejsca na walizy jak dużego spaliniaka pakowałem :mrgreen: z dwojga złego kupiła mi mniejszego, co by miejsca mniej zajmował (czyli sposób na nie jest ) :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Widząc tak szeroką rozmowę, sam chętnie się wypowiem w tym temacie Szczerze powiedziawszy, przez latanie straciłem już dwie dziewczyny :devil: Ale to tylko i wyłącznie z ich własnej głupoty. Faktem jest że jak szedłem latać (nie rzadko w czasie gdy razem spędzaliśmy czas np u "niej") pytałem czy idzie ze mną, jednak często słyszałem "idź, baw się dobrze, ale wróć", a potem jakieś problemy do mnie że nie mam dla "niej" czasu i że ważniejsze są dla mnie modele. I tu niespodziewanka !! Ostatnio poznałem fantastyczną dziewczynę. Nie chcąc mieć podobnych doświadczeń, na spacery chodziliśmy na lotnisko i często, czasami specjalnie - na próbę, opowiadałem jej o modelach i lataniu. Dziewczyna przyjmowała to dość dobrze Gdy zobaczyła jak latam była zachwycona !! Gdy zaprosiłem ją do mnie gdzie na ścianie wisi moja Extra - była zachwycona Teraz wiem że pod względem modeli mam już spokój a i przy okazji wspaniałą dziewczynę ;D Ciekawi mnie tylko co powie w wakacje, gdy dokończę nowy modeli i będę spędzał na lotnisku całe dni :devil: Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 AAAAAAAAAAAle mnie oszukali :shock: ... Ktoś kiedyś mi powiedział, że ideał kobiety to: -niemowa, -1,20m wzrostu, - płaska górna część czaszki (żeby flaszka i kieliszki nie spadały) :devil:. Robert dodałbym jeszcze że powinna być garbata. Dlaczego ? Prosta sprawa, chodzi o seks. Z garbatą jest najwygodniej, normalnie opierasz ją plecami o ściane i tylko rytmicznie naciskasz na czoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 AAAAAAAAAAAle mnie oszukali :shock: ... Ktoś kiedyś mi powiedział, że ideał kobiety to: -niemowa, -1,20m wzrostu, - płaska górna część czaszki (żeby flaszka i kieliszki nie spadały) :devil:. Robert dodałbym jeszcze że powinna być garbata. Dlaczego ? Prosta sprawa, chodzi o seks. Z garbatą jest najwygodniej, normalnie opierasz ją plecami o ściane i tylko rytmicznie naciskasz na czoło. Aż się popłakałem ze śmiechu :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.