Skocz do zawartości

Rodzynek z allegro

tikicaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wycinał elementy modelu wodą pod ciśnieniem

Hmm- powiadasz, wodą pod ciśnieniem. W sklejce. Interesujące. Potem wręgi suszył na grzejniku?
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wycinał elementy modelu wodą pod ciśnieniem

Hmm- powiadasz, wodą pod ciśnieniem. W sklejce. Interesujące. Potem wręgi suszył na grzejniku?
Hmm powiadam urządzenie WATER JET doskonale tnie sklejkę nawet 1cm a suszyć to może tylko kac po wypiciu kilku piwek.
Opublikowano

radson68 nikomu nie próbuję wmówić, że poszło ponad 2m sklejki. To tylko przykład ceny. Nie wiem jak z ceną zestawu rzeczywiście było, tylko się kierowałem ceną, jaką podał p. Ryszard (kotecek) - a, cenę tę (z wysyłką 470 zł) ustalił na tak wysokim poziomie, producent tego zestawu z Tarnowa, od którego Pan Ryszard kupił w tej cenie dwa takie zestawy, z których teraz chce tylko jeden z tych zestawów najlepiej wymienić na inny zestaw tartak i to tylko dlatego żebyśmy na modelarni nie robili dwóch takich samych modeli.

Zastanów się, zanim palniesz jakąś głupotę, lub przynajmniej sprawdź, czy takie coś jest :?

ps.

tu jest tylko nieco większy zestaw do budowy RWD5, w prawie 3 razy wyższej cenie: http://allegro.pl/rwd-5-i1445720088.html

Opublikowano

tylko do użytku wewnętrznego.

Należy go połknąć ? :wink:

Ja myślę, że jak się znajdzie "szczęśliwy" nabywca to raczej będzie mógł go "spożyc" drugą stroną układu pokarmowego :).

Opublikowano

dlugośc od tyłu do przodu bez silnika 115 cm

A jak będę mierzył od przodu do tyłu to, zakładając efekty relatywistyczne, model będzie krótszy? :mrgreen:

Opublikowano

MK-16 (bardzo podobny z wyglądu) miał 1,5cm. Miałem ten silnik w modelu akrobacyjnym na uwięzi ,,Perkoz,, , zakupionym w CSH jeszcze w latach 70-dziesiatych. Na zdjęciu z linku jest pomyłka, a w allegro jest prawidłowo opisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.