Skocz do zawartości

http://hobbyking.com/

slawko_k

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

'poszukuje' osoby ktora dosyc czesto kupuje w hk i mogla by mi odpowiedziec na pytanie ktore zajmie mi troche wiecej miejsca :)

(chodzi o zmiane waluty i zmiane ceny po zmianie waluty W LEWYM DOLNYM ROGU STRONY takie menu dot. zmiany jez. i waluty )

Prosze o pomoc :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja zamawiam dość często , hobbyking akceptuje tylko zapłatę w dolarach. Pozostałe trzy waluty są tylko w celach przeglądowych. Raz próbowałem zapłacić euro gdy kurs spadł, lecz tak jak napisałem można płacić tylko w dolarach.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Buddy Code na śmigła 7x6

http://www.hobbyking.com/buddy.asp?code=04C6A79F-EC04-4D1E-8E35-302907AEB467

I jeszcze pytanko:

Na trackingu hk post wyświetla sie takie coś: The item is being processed for departure from Hong Kong as of 4-Sep-2012.

Czyli jak dobrze czytam paczka czeka na wylot z hong kongu. Wiecie czy paczki lecą bezpośrednio do polski i mam teraz sprawdzać na trackingu Poczty Polskiej? Do którego momentu bedzie na trackingu hk post informacja o przesyłce? Ostatnio zamawiałem w HK i wysłali swisspostem i tracking sie urwał w zurichu. A jak jest w HKpost urywa sie w hong kongu czy jest jeszcze jakaś informacja o dalszym losie paczki??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam pytanie. czy można wycofać się z zakupów w hk?, chciałem sprawdzić cenę przesyłek i kliknąłem a raz za daleko, dostałem już maila o dokonanych zakupach:(

Opublikowano

Witam

Mam pytanie. czy można wycofać się z zakupów w hk?, chciałem sprawdzić cenę przesyłek i kliknąłem a raz za daleko, dostałem już maila o dokonanych zakupach:(

Tak, a kasę dostajesz jako punkty do następnego wykorzystania ...

Opublikowano

Tym razem ja mam problem. Wg trakingu na Ch post paczka powinna być u mnie 26 września. Oczywiście nie dotarła do tej pory. Na trakingu poczty polskiej jest tylko tyle że wysłano ja z Chin 25 wrzesnia.

Nr paczki ma taki format CP.........HK

Miał ktoś taki przypadek? Mam już liczyć straty czy czekać cierpliwie? Gdzie mogło ją wciąć?

Opublikowano

Na traksie PP jest tylko tyle że nadano w Hong Kong i potem wysłano do kraju przeznaczenia. Nic więcej nie ma.

Z HK mi odpisali że jak 21 dni od nadania paczki nie będzie (został mi ten tydzień) to żeby im się przypomnieć i będą wszczynać dochodzenie ;-)

Ciekawe jest to że paczka zamawiana tydzień później po tej dzisiaj do mnie dotarła.

Opublikowano

Cześć, chciałem się zapytać o to jak zostanę poinformowany o tym, że moja paczka czeka na granicy i celnicy oczekują pieniędzy za vat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.