kuba r. Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam, tak sobie pomyślałem, że fajnie byłoby obejrzeć czy przypomnieć sobie jakieś filmy związane z lotnictwem, a każdy kto zna jakiś tytuł proszony jest o dopisanie się z tego co ja pamiętam to: - Pearl Harbor - Tora! Tora! Tora! - Atak na Pearl Harbor - Czarna Eskadra - Fly Boys - Top Gun - Czerwony Baron - Ślicznotka z Memphis - Aviator - Bitwa o Anglię i szybowcowy Pierwszy Start czekam na pozostałe tytuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie znam polskich tytulow, ale filmy jakie moge ogladac wielokrotnie to La escadrille (albo jakos tak po French'usku ) Blue Max Zreszta taki temat juz gdzies tu mamy PS. - ok - ta moja la escadrille to Fly Boys :? nie wiem czemu ale fly boys mi raczej pasuje do boysbandu jakiegos - uwazam ze nalezy zmienic tytul :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elephant Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ciemnoniebieski świat Air America Pozdrawiam serdecznie, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Z przymrużeniem oka: Sky Bandits / Gunbus (1986). Eskadra 633 (1964) Eskadra Nadziei (2006) - krótki serial o budowie mostu powietrznego z USA do Anglii - raczej bez walk powietrznych. Dawno temu oglądałem, chyba ruski - "Partyzancka Eskadra" Kurczę... same eskadry... Dawno temu oglądałem też film o pilotach z I wś, ale to nie był Fly Boys, tylko wcześniejszy film. Za zbitą :ass: nie mogę sobie tytułu przypomnieć... :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Dawno temu oglądałem też film o pilotach z I wś, ale to nie był Fly Boys, tylko wcześniejszy film. Za zbitą nie mogę sobie tytułu przypomnieć... "Asy przestworzy" z Malcolmem McDowellem- leciał wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardzik Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ja natomiast polecam: Lot Feniksa / Flight of the Phoenix . Nalezy jednak zwrocic uwage na to iz sa dwie produkcje tego filmu. Ja polecam jedynie ta z 2004 r. - gdyz tylko ta obejrzalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam Sprawa pilota Maresza Na niebie i na ziemi http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/121510 http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/122442 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Moze nie pełnometrażowy ale serial: http://www.youtube.com/watch?v=bLSIU9BG41U Mój ulubiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 jeszcze seria Żelazny Orzeł - Iron Eagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Na www.seans24.pl w gatunku wojenny można obejrzeć wymieniony w pierwszym poście "Czerwony Baron". Film fajny, opowiadający historię niemieckiego asa przestworzy z I wojny światowej (akcent polski - pochodzącego z dzisiejszej Świdnicy), chociaż komputerowe zdjęcia lotnicze sprawiają wrażenie, że mamy do czynienia z grą komputerową. Na tej stronce znajdziecie jeszcze inne filmy o tematyce lotniczej. Trzeba się zalogować. Myk jest tylko taki, że bez żadnych opłat system pozwala nam obejrzeć tylko 72 minuty filmu. Po tym czasie blokuje i albo trzeba odczekać ponad 50 minut, albo dokonać wpłaty i uaktywnić sobie możliwość oglądania bez ograniczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ten film jest w całości w 11 częściach na you tube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 A ktoś wie gdzie można znaleźć "Pearl Harbor" w wersji PL do pobrania za free :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 A ktoś wie gdzie można znaleźć "Pearl Harbor" w wersji PL do pobrania za free :?:A fe... :twisted: Szukaj po stoiskach z filmami z gazetek. te 5zł chyba odżałujesz? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Szukaj po stoiskach z filmami z gazetek. te 5zł chyba odżałujesz? :wink:no tylko że chciałem oglądnąć coś fajnego w święta a nie kolejny raz Kevina :evil: PS: "Tora! Tora! Tora! - Atak na Pearl Harbor" też bym oglądnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Suuuper nie ma to jak coś ukraść z okazji jednego z najważniejszych chrześcijańskich świąt :-). A jakbyś pomyślał o tym tydzień wcześniej, nie byłoby problemu. Na cineman.pl możesz obejrzeć Czerwonego Barona - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wielki Waldo Pepper - to był dopiero film bardzo miły Flight of the Intruder - (jak byłem mały, to mi się podobał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 "Sky fighters" - fantastyczny! fabuły w sumie nie ma porywającej, ale można popatrzeć na piękne Mirage 2000. Jeszcze jakieś filmy raczej teraźniejszość i myśliwce, poza "Top gun" i "Sky Fighters" ? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A czy ktoś z Was widział japoński film pt. "Kamikadze"? To normalny film fabularny zrobiony całkiem niedawno z wstawkami z oryginalnymi fragmentami filmów z ataków tych młodych i dzielnych chłopców. Bardzo jestem ciekaw Waszej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 To ja dodam coś od siebie... Błękitny Grom z genialnym jak dla mnie Royem Sheider`em - film co prawda raczej sensacyjny... ale w 80% mamy do czynienia ze śmigłowcami No i jeszcze jeden mi się przypomniał... może nie powala ale ciekawie się go ogląda Firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 ...tego propagandowego gniota bym nie polecał; szkoda czasu i oczu, mimo, że Eastwood gra :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.