Tomisław Piotr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Oglądałem jakieś wiadomości i bardzo spodobała mi się wypowiedź jakiejś Polki, która utkwiła w strasznym żywiole, który sparaliżował wszelką komunikację w Anglii-powiedziała tak,: spadło kilka centymetrów śniegu, Ci ludzie nie są stworzeni do życia w takich warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 To akurat nic nowego jest Kto pamieta zeszla zime - 10 cm sniegu - wszystkie szkoly przez tydzien zamkniete, 30 % ludzi do pracy nie poszlo bo byl snieg - nastepne 30% chcialo isc, ale autobusy, metro i pociagi nie jezdzily Wstyd mi tylko, ze ja niedawno utknalem, a reszta spokojnie sobie na zakupy sobie pojechala Pomyslec, ze sie kumpel chcial ze mna na slizganko umowic przed jednym marketem :cry: Taka zabawa mi umknela sprzed nosa :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Robert Zmien opony bo jeszcze moze sypnac Ciekawy komunikat niemieckiej policji czytalem,prosza zeby szczegolna uwage zwrocic na auta z GB,chodzi o wymijanie i wyprzedzanie(macie kierownice po niewlasciwej stronie ) Jak co roku bardzo duzo Polakow z GB jedzie na swieta do Polski samochodami.Tez dzisiaj wyjezdzam,mam nadzieje ze polskich drogowcow zima nie zaskoczyla . Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku zycze,a szczegolnie Polakom na emigracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku zycze,a szczegolnie Polakom na emigracji Serdecznie dziekuje Emigracja zyczy tego samego, a przede wszystkim abyscie do nas w koncu przyjechali Co do samochodow to jest jeszcze jeden problem - ustawienie swiatel ..... Na autostradzie problemu nie ma, ale poza .... Po prostu walisz swiatlami centralnie po oczach - sa co prawda specjalne nakladki na lampy - ale ile osob ich uzywa ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Na promie mozna zakupic naklejki na nasze lampki za 6 funtow , a w argosie chyba za 2 funty ,kupuje zawsze przy wjezdzie do Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 a w argosie chyba za 2 funtyPodeslij linka przy okazji bo ja slepy jestem o_O Wlasnie w czynie spolecznym odsniezylem ze 30 metrow ulicy Jeszcze troche i moze nawet na zakupy pojade - w koncu swieta mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 A my mamy 15 stopni ciepła i zero śniegu. :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.liveleak.com/view?i=27e_1261851285 :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.liveleak.com/view?i=27e_1261851285 :shock: :shock: :shock: A co? W Top Gear znów śmieli się z "zimówek"? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ...wierzyć się nie chce, że to nie inscenizowane. To nawet po litrze na twarz taki bilard nie wyjdzie :shock: A może to kręgle, a nie bilard... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 dokładnie to samo myślę tym bardziej że zmienia się prędkość pojazdów przy zmianie kierunku zwyczajnie było ślisko może lód pod śniegiem i ktoś wpadł na pomysł jak za kasę z ubezpieczenia pozbyć się auta :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 a to Polska właśnie: http://www.joemonster.org/filmy/21576/Oblodzona_gorka_w_Szczecinie daleko nie trzeba szukać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Gorke w Szczecinie tez juz widzialem - zalosne - powinni kolesi dorwac i "wytlumaczyc" co robia zle :evil: Mysle, ze jakis paragraf powinien sie na takich znalezc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zdziwisz się ale za coś takiego jest paragraf: 192 kk i 93kw. Gdyby spotkało by to jakąś papugę, albo prokuratora to maks 3 lata murowane, debile jeszcze sie sami nagrali i wpuścili w sieć. Na miejscu poszkodowanych zrobiłbym to bez dwóch zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Gorke w Szczecinie tez juz widzialem - zalosne - powinni kolesi dorwac i "wytlumaczyc" co robia zle :evil: Mysle, ze jakis paragraf powinien sie na takich znalezc ... Co się dziwisz? U nas kursy ekstremalnej jazdy to ciągle nowość. Zresztą, kto sie u nas przyzna, że majac prawko nie umie prowadzić samochodu? :twisted: Sami Miszcze Prostej. A potem mamy skutki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Mnie bardziej chodzi o tych co tam stali, krecili i mieli ubaw - zamiast po prostu uprzedzac co jest grane Kiedys z kolegami jezdzilismy sobie po parkingach i innych takich - (duze i puste) z jakiegos powodu policji bardzo to przeszkadzalo :crazy: - przeciez lepiej trenowac jadac na zatloczonej drodze niz o 11 w nocy na pustkowiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 każdy normalny człowiek postawił by blokadę z dwóch stron i zadzwonił gdzie trzeba, ale po bo przecież auta się tłukły i zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Dlaczego od razu blokować? kto potrafił, ten przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Taaaaaaaaa..... ale wtedy nie mógły zakozaczyć i wrzucić debilnego filmu do sieci. Co do nauki jazdy, słyszałem kiedyś wypowiedzi całkiem rozsądnego Policmajstra (przytoczę tylko sens), że w naszych szkołach nauki jazdy nie ma lekcji związanych z nauką szybkiej jazdy i ekstremalnych zachowań, nie uczy sie jak reagować w czasie hamowania, że w samochodzie bez ABS w ostatniej chwili trzeba puścić hamulec i skręcic koła w drugą strone przeszkody, jak używać nowoczesnych systemów wspomagających. Są tylko niesmiertelne place z nauką parkowania i jazda 40 km/godz. A swoją jak popada trochę sniegu to wolę nadłożyć trochę drogi niż znależć się w takiej sytuacji, jak mówił Majster (Kobuszewski) "Praw fizyki Pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb", myślenie przeciez nie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kurs prawa jazdy uczy zdać egzamin. Jeździć zaczyna się z pełnym workiem szczęścia i pustym doświadczenia. Trik polega na tym żeby napełnić ten drugi zanim pierwszy będzie pusty. ...że tak zacytuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.