Tomisław Piotr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Oglądałem jakieś wiadomości i bardzo spodobała mi się wypowiedź jakiejś Polki, która utkwiła w strasznym żywiole, który sparaliżował wszelką komunikację w Anglii-powiedziała tak,: spadło kilka centymetrów śniegu, Ci ludzie nie są stworzeni do życia w takich warunkach
mammuth Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 To akurat nic nowego jest Kto pamieta zeszla zime - 10 cm sniegu - wszystkie szkoly przez tydzien zamkniete, 30 % ludzi do pracy nie poszlo bo byl snieg - nastepne 30% chcialo isc, ale autobusy, metro i pociagi nie jezdzily Wstyd mi tylko, ze ja niedawno utknalem, a reszta spokojnie sobie na zakupy sobie pojechala Pomyslec, ze sie kumpel chcial ze mna na slizganko umowic przed jednym marketem :cry: Taka zabawa mi umknela sprzed nosa :x
Wiesiek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Robert Zmien opony bo jeszcze moze sypnac Ciekawy komunikat niemieckiej policji czytalem,prosza zeby szczegolna uwage zwrocic na auta z GB,chodzi o wymijanie i wyprzedzanie(macie kierownice po niewlasciwej stronie ) Jak co roku bardzo duzo Polakow z GB jedzie na swieta do Polski samochodami.Tez dzisiaj wyjezdzam,mam nadzieje ze polskich drogowcow zima nie zaskoczyla . Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku zycze,a szczegolnie Polakom na emigracji
mammuth Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku zycze,a szczegolnie Polakom na emigracji Serdecznie dziekuje Emigracja zyczy tego samego, a przede wszystkim abyscie do nas w koncu przyjechali Co do samochodow to jest jeszcze jeden problem - ustawienie swiatel ..... Na autostradzie problemu nie ma, ale poza .... Po prostu walisz swiatlami centralnie po oczach - sa co prawda specjalne nakladki na lampy - ale ile osob ich uzywa ???
Janosik72 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Na promie mozna zakupic naklejki na nasze lampki za 6 funtow , a w argosie chyba za 2 funty ,kupuje zawsze przy wjezdzie do Europy
mammuth Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 a w argosie chyba za 2 funtyPodeslij linka przy okazji bo ja slepy jestem o_O Wlasnie w czynie spolecznym odsniezylem ze 30 metrow ulicy Jeszcze troche i moze nawet na zakupy pojade - w koncu swieta mamy
Tomisław Piotr Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 A my mamy 15 stopni ciepła i zero śniegu. :ble:
mammuth Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.liveleak.com/view?i=27e_1261851285 :shock: :shock: :shock:
madrian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.liveleak.com/view?i=27e_1261851285 :shock: :shock: :shock: A co? W Top Gear znów śmieli się z "zimówek"? :devil:
karlem Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ...wierzyć się nie chce, że to nie inscenizowane. To nawet po litrze na twarz taki bilard nie wyjdzie :shock: A może to kręgle, a nie bilard...
utopia Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 dokładnie to samo myślę tym bardziej że zmienia się prędkość pojazdów przy zmianie kierunku zwyczajnie było ślisko może lód pod śniegiem i ktoś wpadł na pomysł jak za kasę z ubezpieczenia pozbyć się auta :wink:
Gość wotoma Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 a to Polska właśnie: http://www.joemonster.org/filmy/21576/Oblodzona_gorka_w_Szczecinie daleko nie trzeba szukać ...
mammuth Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Gorke w Szczecinie tez juz widzialem - zalosne - powinni kolesi dorwac i "wytlumaczyc" co robia zle :evil: Mysle, ze jakis paragraf powinien sie na takich znalezc ...
Gość wotoma Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zdziwisz się ale za coś takiego jest paragraf: 192 kk i 93kw. Gdyby spotkało by to jakąś papugę, albo prokuratora to maks 3 lata murowane, debile jeszcze sie sami nagrali i wpuścili w sieć. Na miejscu poszkodowanych zrobiłbym to bez dwóch zdań.
madrian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Gorke w Szczecinie tez juz widzialem - zalosne - powinni kolesi dorwac i "wytlumaczyc" co robia zle :evil: Mysle, ze jakis paragraf powinien sie na takich znalezc ... Co się dziwisz? U nas kursy ekstremalnej jazdy to ciągle nowość. Zresztą, kto sie u nas przyzna, że majac prawko nie umie prowadzić samochodu? :twisted: Sami Miszcze Prostej. A potem mamy skutki...
mammuth Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Mnie bardziej chodzi o tych co tam stali, krecili i mieli ubaw - zamiast po prostu uprzedzac co jest grane Kiedys z kolegami jezdzilismy sobie po parkingach i innych takich - (duze i puste) z jakiegos powodu policji bardzo to przeszkadzalo :crazy: - przeciez lepiej trenowac jadac na zatloczonej drodze niz o 11 w nocy na pustkowiu...
meloow Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 każdy normalny człowiek postawił by blokadę z dwóch stron i zadzwonił gdzie trzeba, ale po bo przecież auta się tłukły i zabawa.
rabbitlkr Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Dlaczego od razu blokować? kto potrafił, ten przejechał
Gość wotoma Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Taaaaaaaaa..... ale wtedy nie mógły zakozaczyć i wrzucić debilnego filmu do sieci. Co do nauki jazdy, słyszałem kiedyś wypowiedzi całkiem rozsądnego Policmajstra (przytoczę tylko sens), że w naszych szkołach nauki jazdy nie ma lekcji związanych z nauką szybkiej jazdy i ekstremalnych zachowań, nie uczy sie jak reagować w czasie hamowania, że w samochodzie bez ABS w ostatniej chwili trzeba puścić hamulec i skręcic koła w drugą strone przeszkody, jak używać nowoczesnych systemów wspomagających. Są tylko niesmiertelne place z nauką parkowania i jazda 40 km/godz. A swoją jak popada trochę sniegu to wolę nadłożyć trochę drogi niż znależć się w takiej sytuacji, jak mówił Majster (Kobuszewski) "Praw fizyki Pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb", myślenie przeciez nie boli...
rabbitlkr Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kurs prawa jazdy uczy zdać egzamin. Jeździć zaczyna się z pełnym workiem szczęścia i pustym doświadczenia. Trik polega na tym żeby napełnić ten drugi zanim pierwszy będzie pusty. ...że tak zacytuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.