GOGO Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 :cry: no i niestety dzisiejsze warunki pogodowe nie nadawały się do latania (silny wiatr)wywiało nas z lotniska. :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzisiaj byłem na lotnisku sam niestety ,troszkę polatałem,pogoda była dobra tylko momentami silne podmuchy wiatru troszkę przeszkadzały,śniegi już ustępują i robi się błotko więc niewiadomo czy do niedzieli lotnisko nam wyschnie i trzeba założyć koła zamiast nart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam. Zdajmy się na naturę. Wiosna tuż tuż . Jeszcze trochę i będziemy latać w większym gronie. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Mam nadzeje Adam,dawno cie nie było słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jakie plany na jutro panowie????? spotkanie o 11-stej aktualne chyba że pogoda spłata nam figla wpisywać sie kto będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Latanie powiodło się bez większych komplikacji chociaż wiatr był zbyt duży na spokojne loty a snieg który zalegał miejscami na lotnisku utrudniał lądowanie. Czekamy na przyszły tydzień jak pas startowy zostanie osuszony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam. Jeżeli pogoda za tydzień będzie dla nas łaskawa, to ja również przewietrzę swoje modele wspólnie z wami. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Adam przyjeżdzaj ja pewnie zabiorę edga jak paczka przyjdzie z Chin,bo mam za słaby regulator, pierwszy lot już był lecz ciągle się rozłańcza muszę wymienić zanim się spali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Tomek fotki byś jakieś wtawił,bo mało kolorowo... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam. Jakie plany na jutro ? Zapisywać się na latanie,pogoda mimo mrozu powinna być OK. No,i niestety trzeba przeprosić narty do modeli ,bo dosypało świeżego puchu. Do zobaczenia jutro na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam - Ja przyjadę. Zabieram na lotnisko, oprócz modelu, małą kuchnię polową, oczywiście z poczęstunkiem. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam Ja oczywiście też będę. Ja jutro będę serwował kaszankę. Da jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam. Ja też będę. Może nie będzie aż tak zimno. Będą surówki do dań mięsnych. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Zapowiada się fajna imprezka,powiadomcie Janka i Mikołaja może też przyjadą. Pamiętajcie o gorącej herbacie :pom: :wink: . Byłem wczoraj na lotnisku dojazd i warunki są super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 spróbuję też dojechać :jupi: popatrzę jak się lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Zapraszamy,weż coś co lata ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 wiewiórke :jupi: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 organizacja i zaplecze techniczne łącznie z kateringiem na najwyższym poziomie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Aż żal mi :ass: ściska że niemogłem dzisiaj przybyć na czas. Z powodu defektu auta zostałem dłużej w Poznaniu ,muszę poczekać na następny tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Filmik całkiem fajny ale szkoda,że akurat nie było słoneczka no i lot trochę za szybki (pierwszy z kamerką)ale ogólnie może być . Czekamy na kilka fotek Adama i relację ze spotkania. Dokładam kilka fotek naszej kuchni mikrofalowej nowej generacji(działa bez prądu :wink: ) którą przywiózł PIotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.