Siwy245 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 takie coś skręciłem z tamtego tygodnia z poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam. Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,Szczęśliwego Nowego Roku,wysokich lotów,tylu lądowań co startów,maximum przyjemności z modelarstwa,wszystkim pozytywnie zakręconym i odwiedzającym nasz temat :pom: Życzy Sławek z rodziną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dla wszystkich kolegów modelarzy wraz z rodzinami życzę wszystkiego najlepszego i aby nadchodzące podwyżki nie wpłynęły na zmianę naszych zainteresować. Dużo dobrego w Nowym Roku ! Adam z rodziną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Czas świąteczny skłania do refleksji i składania życzeń, Wszystkiego dobrego dla kolegów z za miedzy, mnóstwa nowych wymarzonych modeli i udanych lądowań tyle samo co startów życzy Krzysiek i Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja już od dziś mam wolne i byłem sobie polatać pogoda była dobra zero wiaterku +2* tylko mgła troszkę ograniczała loty potem mżawka padała ale polatałem w końcu sobie :jupi: może ktoś w święta będzie też latał jak będzie pogoda to niech da znać Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich wraz z rodzinami . życzy Jarek z Kacprem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 W nadchodzące święta, życzę wszystkim zdrowych,pogodnych i spokojnych świąt. Wyjątkowej atmosfery,pełnej humoru i rodzinnego ciepła. JAREK a jeszcze jedno,nie widział ktoś Mikołaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dzięki Jarek. Mikołaja widziałem jak montował koła do sań bo śniegu w te święta to chyba nie będzie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu modelarskich prezentów pod choinką życzy Wojtek z rodziną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia. Życzy Paweł z Rodziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Życzę wszystkim dużych modeli, wysokich lotów, parzystej liczby startów i lądowań, spełnienia w modelarstwie, zdrowia oraz wszelkiej pomyślności. Marcin z rodziną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najwazniejszych życiowych decyzji. życzy J.E.N.O.K. Stolarczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A u mnie był św. Mikołaj ! Przyszedł do mojego syna (8 lat) i przyniósł mu w prezencie 8) :roll: helikopter Nano E-sky. Prezent jak najbardziej trafiony bo syn... wykazuje nim słabe zainteresowanie :mrgreen: (kolejki mocno mu się w głowie zasadziły). Po krótkim wożeniu się po podłodze i wytrymowaniu już oblatuję powoli pokój dookoła. Wspaniała zabawka ! Dzisiaj to już całkiem śmiało sobie poczynam. Podziwiam umiejętności pilotów Heli i chylę czoła przed nimi. To jest naprawdę trudna sztuka latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Rollerman-ekstremalna-jazda,wid,14111192,wiadomosc.html?ticaid=1d9be&_ticrsn=5 8) luzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 No to sezon 2011 zakończony,pogoda dzisiaj była zalotnista i to wykorzystaliśmy :wink: ,niestety nie wszyscy mogli dzisiaj polatać ale przed nami nowy sezon 2012 więc będzie dosyć okazji żeby razem polatać. Życzę wszystkim w Nowym 2012 roku spełnienia marzeń żeby nasza grupa ciągle się rozrastała i tyle lądowań co startów :pom: :pom: :pom: :pom: :pom: :pom: :pom: :pom: a tu dwie fotki żeby nie było ,że niby nas nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gratuluję ! Ja właśnie wybieram się na imprezę aby ,,spełnić,, Sylwestrowo-noworoczny ,,obowiązek,, W Nowym Roku wszystkim kolegom życzę spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrowia i pomyślności w życiu osobistym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Adam, Tobie i innym forumowiczom życzę samych radości i tyle lądowań ile startów w nowym, 2012 r. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dziękujemy za życzenia Nowy Rok przywitał nas mrozem a teraz leje i z noworocznego latania nici :? Na dodatek przyrząd wskazujący mówi mi ,,siedź w domu bo nie możesz dzisiaj jeździć samochodem,, :? Ech... te huczne powitania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku życzymy my z Tomkiem dziś byliśmy na lotnisku Tomek polatał sobie trochę odrzutowcem ja niestety jak dojechałem to się rozpadało i :ass: miałem po lataniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 U nas też leje od samego rana, zimno a widoczność jak za mleczną szybą. Mam nadzieję, że to się szybko skończy i przyjdzie wiosna, a z nią fruuuuu :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 W niedzielę ma być znośna pogoda może jakieś latanko i grill,gorąca herbata :pom: wpisywać się . :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.