Siwy245 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 takie coś skręciłem z tamtego tygodnia z poniedziałku
GOGO Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam. Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,Szczęśliwego Nowego Roku,wysokich lotów,tylu lądowań co startów,maximum przyjemności z modelarstwa,wszystkim pozytywnie zakręconym i odwiedzającym nasz temat :pom: Życzy Sławek z rodziną.
ahaweto Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dla wszystkich kolegów modelarzy wraz z rodzinami życzę wszystkiego najlepszego i aby nadchodzące podwyżki nie wpłynęły na zmianę naszych zainteresować. Dużo dobrego w Nowym Roku ! Adam z rodziną.
Gość horn3t Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Czas świąteczny skłania do refleksji i składania życzeń, Wszystkiego dobrego dla kolegów z za miedzy, mnóstwa nowych wymarzonych modeli i udanych lądowań tyle samo co startów życzy Krzysiek i Damian.
Siwy245 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja już od dziś mam wolne i byłem sobie polatać pogoda była dobra zero wiaterku +2* tylko mgła troszkę ograniczała loty potem mżawka padała ale polatałem w końcu sobie :jupi: może ktoś w święta będzie też latał jak będzie pogoda to niech da znać Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich wraz z rodzinami . życzy Jarek z Kacprem
jarek1303 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 W nadchodzące święta, życzę wszystkim zdrowych,pogodnych i spokojnych świąt. Wyjątkowej atmosfery,pełnej humoru i rodzinnego ciepła. JAREK a jeszcze jedno,nie widział ktoś Mikołaja?
GOGO Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dzięki Jarek. Mikołaja widziałem jak montował koła do sań bo śniegu w te święta to chyba nie będzie :rotfl:
Rufio79 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu modelarskich prezentów pod choinką życzy Wojtek z rodziną.
motofan11 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia. Życzy Paweł z Rodziną
Marcin15 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Życzę wszystkim dużych modeli, wysokich lotów, parzystej liczby startów i lądowań, spełnienia w modelarstwie, zdrowia oraz wszelkiej pomyślności. Marcin z rodziną.
Tomek74 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najwazniejszych życiowych decyzji. życzy J.E.N.O.K. Stolarczyk
ahaweto Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 A u mnie był św. Mikołaj ! Przyszedł do mojego syna (8 lat) i przyniósł mu w prezencie 8) :roll: helikopter Nano E-sky. Prezent jak najbardziej trafiony bo syn... wykazuje nim słabe zainteresowanie :mrgreen: (kolejki mocno mu się w głowie zasadziły). Po krótkim wożeniu się po podłodze i wytrymowaniu już oblatuję powoli pokój dookoła. Wspaniała zabawka ! Dzisiaj to już całkiem śmiało sobie poczynam. Podziwiam umiejętności pilotów Heli i chylę czoła przed nimi. To jest naprawdę trudna sztuka latania.
GOGO Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Rollerman-ekstremalna-jazda,wid,14111192,wiadomosc.html?ticaid=1d9be&_ticrsn=5 8) luzak
GOGO Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 No to sezon 2011 zakończony,pogoda dzisiaj była zalotnista i to wykorzystaliśmy :wink: ,niestety nie wszyscy mogli dzisiaj polatać ale przed nami nowy sezon 2012 więc będzie dosyć okazji żeby razem polatać. Życzę wszystkim w Nowym 2012 roku spełnienia marzeń żeby nasza grupa ciągle się rozrastała i tyle lądowań co startów :pom: :pom: :pom: :pom: :pom: :pom: :pom: :pom: a tu dwie fotki żeby nie było ,że niby nas nie było
ahaweto Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gratuluję ! Ja właśnie wybieram się na imprezę aby ,,spełnić,, Sylwestrowo-noworoczny ,,obowiązek,, W Nowym Roku wszystkim kolegom życzę spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrowia i pomyślności w życiu osobistym.
robas69 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Adam, Tobie i innym forumowiczom życzę samych radości i tyle lądowań ile startów w nowym, 2012 r. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ahaweto Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dziękujemy za życzenia Nowy Rok przywitał nas mrozem a teraz leje i z noworocznego latania nici :? Na dodatek przyrząd wskazujący mówi mi ,,siedź w domu bo nie możesz dzisiaj jeździć samochodem,, :? Ech... te huczne powitania !
Siwy245 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku życzymy my z Tomkiem dziś byliśmy na lotnisku Tomek polatał sobie trochę odrzutowcem ja niestety jak dojechałem to się rozpadało i :ass: miałem po lataniu
robas69 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 U nas też leje od samego rana, zimno a widoczność jak za mleczną szybą. Mam nadzieję, że to się szybko skończy i przyjdzie wiosna, a z nią fruuuuu :jupi:
GOGO Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 W niedzielę ma być znośna pogoda może jakieś latanko i grill,gorąca herbata :pom: wpisywać się . :?:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.