GOGO Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Na głupotę nie ma lekarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 nie wiem o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Lata ktoś dzisiaj???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Lata ktoś jutro????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Po południu jak pogoda dopisze to się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może by na sobotę jakieś koszenie i zarazem jakieś zebranie organizacyjne???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Hmm, coś brak odzewu chyba trzeba będzie samemu pchać kosiarkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kosiarka już jest u Tomka. Ja mam niestety wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jedzie ktoś do Piły??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Lata ktoś dzisiaj ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Byliśmy w Pile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ale cisza czyżby nikt nie latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Mój nowy nabytek czeka na oblot. http://pfmrc.eu/inde...041-mxs-r-z-hk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Kiedy oblot planujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Czekam na pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 dziś było po południu ładnie bez wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Chyba w Pile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 oj widzę że kogoś zazdrość zżera że w Pile latamy niestety tu u mnie nie wiało a w Pile nie wiem bo nie byłem dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie było ciebie na lotnisku to nie możesz wiedzieć jaka była pogoda,domniemałem że latasz jak zwykle w Pile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Panowe- ma ktoś namiary na Maćka , mam do niego pytania odnośnie ,,wicherka". Jakie kolwiek informacje na PW. Dziękuje JAREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.