Patryk Sokol Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam! W wyniku mojego durnego pomysłu powstał taki potworek: http://w178.wrzuta.pl/audio/8bITzG6hcci/morning_after_hard_night Prawda, że fajne? A teraz najlepsze: Do nagrania tego czegoś użyłem tylko windowsowego rejestratora dźwięków i CRRCsima (taki darmowy symulator modelarski) :rotfl: ps. Skąd się wziął tytuł? Zastanawiam się czy ktoś się da nabrać i weźmie za normalną muzykę to coś, więc musiałem jakiś sensowny tytuł wymyślić :rotfl:
meteor Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Prawda, że fajne?Czegoś podobnego słuchają moi koledzy - ściągnę im i puszcze na pewno im się spodoba :devil:
mucha93 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dodaj umcy umcy i będzie techno ahahahahaha :twisted:
Konrad Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ty to Sokół jesteś ostro pojechany :shock: (w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście :mrgreen: )
madrian Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zmień tytuł... na "Hard Morning, after Fun Night"... Tak samo się czułem w ranek po tym, jak niedawno, nieopatrzcie gulnąłem całego "dwójniaczka" na czczo i trochę przy szybko. :oops: (No co? A wy zakładów nigdy nie robiliście?) :wink: Aczkolwiek, gdybym "Wtedy" usłyszał ten "utwór" to pewnie zrobiłbym coś bardzo złego. :twisted:
rabbitlkr Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Powiem tak: fatalnie się tego słuchało;p :wink:
Gość Kuba.K Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 O dżizas krajst... tak bez urazy.. ale moja siostra jak to uslyszala to sie spytala czy ja wielorybow słucham...
Tomisław Piotr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No tak, powinieneś coś napisac, wyjaśnic, o co chodzi. Tak bez przygotowania, to wieloryby wychodzą.
wojcio69 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam Czy to nie to samo? Jakby ten sam gatunek modern music :wink: http://www.wykop.pl/link/87567/piesni-wielorybow
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.