f-150 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Jak zrobisz to będą :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Eeee to nie latałeś? Beze mnie ani rusz Dziś pracujesz prawda? Ja też nie bardzo mogę, bo nie mam śmigieł a Tower-pro tylko na Jagiellońskiej, a strasznie ciężko się tam wybrać bo mają otwarte tylko do 16 Może Ty jedziesz ?? To może jutro wieczorkiem tradycyjnie Czyżyny, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Latałem Extrimem i małą Cessną.Wojtek popierdział trochę spaliną.Było super.Jalie śmigło potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A będziesz na Jagiełły? Potrzebuję Tower-pro 9x6 tak z 5 sztuk. Było by fajnie jak by Ci się udało kupić, bo mi w godzinach pracy z centrum strasznie ciężko na Hutę pojechać. To co umawiamy się na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Potwierdzam, było super. Lataliśmy do 21:00. Jutro wieczorem mam zamiar oblatywać nowy motoszybowiec na marchewkach, tych górnych bo tam lepsze teraz lądowisko dla nieoblatanych modeli - wysoki rzepak :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 nowy motoszybowiecjaki, mow tutaj zaraz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Wojtek to "czajnik" .... czai się z nowym tematem :lol2: Zostawił dwupłata a bawi się szybowcem, jak nie przyjedziemy na Marchewki to sie nie dowiemy co zmajstrował :lol2: ....... o której to nowe cudo ma odlecieć? lepsze teraz lądowisko dla nieoblatanych modeli - wysoki rzepak- dla kombatów teren też się nadaje, przyjedziemy z Marcinem. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja się wstępnie umówiłem z Wojtkiem (f-150) na Czyżynach, ale skoro będą walki i nowy modelik to muszę jeszcze przekonać Wojtka i pojawimy się na marchewkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Wygląda na to ...., że rzepak będzie miał dziś sądny dzień :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 komaryyyyyyyyyy...nie zapomnijcie beczki offa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mam nadzieję, że uschną w tej temperaturze ...... podobnie jak my 8) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mój syn skończył właśnie budować Guppiego (wersja moto z lotkami) i to właśnie jego dziś będziemy oblatywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zabiorę dla towarzystwa to "coś" co podłożyłem pod skrzydło sky-lady ..... przy tak nagrzanym gruncie powinno być dobre noszenie. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Oj będzie niebo zatłoczone dziś nad marchewkami (rzepakiem ) Wojtka nie trzeba było przekonywać, mówił, że będzie. Oj polatamy... :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 A tak z innej beczki zapytam...CZy ktos z Kolegow szanownych na Zar sie wybiera? Pytam bo mam jedno lozko w pokoju wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dość żaru na dzisiaj ..... 32 stopnie, ufffff :ble: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Pytam bo mam jedno lozko w pokoju wolne. Hmmm dziwna propozycja :twisted: To o której na marchewkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mój syn skończył właśnie budować Guppiego (wersja moto z lotkami) i to właśnie jego dziś będziemy oblatywać. Poniżej na zdjęciu dumny właściciel pięknego elektro_szybowca który bardzo ładnie i długo latał dziś na marchewkach. Gratuluję udanego modelu .... http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5047 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5048 Mimo stada komarów i dusznej pogody udało sie ulotnić tez kilka innych modeli.... dla towarzystwa latał szybowiec złożony z kawałka epp podczepionego do skrzydła Sky-Lady i CAD-Kaos, Kuba przewietrzył Fw-190 i Cesnę a Wojtek Cesnę i Extrima http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5050 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5049 Po udanych lotach wcale nie było nam spieszno do domu, powoli zaszło słońce i miło było pogadać ...... dopiero telefon od zaniepokojonej rodziny przywołał nas do powrotu ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Kuba przewietrzył Fw-190 i Cesnę a Wojtek Cesnę i Extrima a wcześniej przepłukał łódkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Wojtku, prosze o namiary na zumi na ten zbiorniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi