neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 uhhhhh :evil: Doceniam to co robi dla mnie moja mama, i wiem ż eja za tą ręte żyje, i jem i jem (ja ciągle jem ) ale napewno każdy z was miał coś od rodziców oprócz jedzenia , mieszkania, ubrań. Niewiem co było w "Waszych" czasach do kupienia, ale moja mama prawie nic mi nie kupuje, bo se odkłada na czrną godzine albo coś w tym stylu :? i tak np.:laptop od siostry, telefon od siostry, gdyby nie siostra nie miałbym internetu(namówiła mame), nawet mode ldostałem od siostry :? to jest troche dołujące, no i jeszcze z tego co mi moja mama obiecywała to , kompa miałem mieć 3 lata temu, aparature pół roku temu, nowy telefon 1,5 roku temu.I tak obiecuje i nic Ja już naprawde nie wiem co mam robić.. Prosze Was, nie opie.....mnie :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 to jest temat rzeka :scratch: , już mu to probowałem wytłumaczyć, ale chyba jeszcze spróbuję ręcznie :rambo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Na miejscy jego mamy zamknąłbym lodówkę na kłódkę i nie dał żreć ze 2 tygodnie... hyhy a pózniej wyczytał byś coś takiego http://www.policja.pl/index.php?dzial=1&id=3899 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 buhahahahhahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Boskie...... Piotr, przypominam że do "rękoczynów"już dochodziło więc mnie nie maltretuj więcej Nawet ciągnięcie za samochodem było, tylko że odwrotnie, czyli zrzucanie z maski samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Nawet ciągnięcie za samochodem było, tylko że odwrotnie, czyli zrzucanie z maski samochodu Ludzie... co wy tam robicie na tych Kresach Wschodnich.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 tekst został zmieniony, bo mi szkoda czoła ertmana :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 :salut: tylko w czoło Przez takie teksty nabawie sie syndromu wklęsłego czoła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Myśle że tak bedzie lepiej...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Wiesz co Neon? Ty takie brednie wypisujesz, że aż sie dziwię, że w ogóle jeszcze ci ktoś odpisuje. Może spróbuj na forum Voltariela, na pewno znajdziesz z nim wspólny język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wielkie dzięki Ja zakładając ten temat szukałem pomocy(i żeczywiście znalazłem dzięki wam tańszy sprzęt) ale teraz przez niektórych pewnie jestem postrzegany jako małolat niekochający swojej mamy i na dodateg niewdzięcznik, który od świata tylko wymaga, i pisze głupoty(chyba dobrze podsumowałem)To nie tak miało być......... Teraz sytuacja jest taka:ja zbieram zasługi, mama wychodzi ze szpitala, siosta namawia mame i mam radyjko chciałbym uznać ten temat za zamkniet jeśli to możliwe, dla wszystkich bardzo dziękuje za pomoc i wsparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 A ja nie uwazam tematu za zamkniety... Wiesz co Neon? Ty takie brednie wypisujesz, że aż sie dziwię, że w ogóle jeszcze ci ktoś odpisuje. Nie chcę się czepiać ale nie sposób nie zgodzić sie z Irkiem!!!! Chyba ze zacznę swoj nowy temat... "Moja mama emerytka nie chce mi kupić Futaby MZ14.... Pomocy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 A ja nie uwazam tematu za zamkniety... Wiesz co Neon? Ty takie brednie wypisujesz, że aż sie dziwię, że w ogóle jeszcze ci ktoś odpisuje. Nie chcę się czepiać ale nie sposób nie zgodzić sie z Irkiem!!!! Chyba ze zacznę swoj nowy temat... "Moja mama emerytka nie chce mi kupić Futaby MZ14.... Pomocy" Ale aj nie założy łem tego tematu żeby stać sie jeszcze mniej lubianym :? więc chciałby mskończyć ten temat, zanim mnie zbanujecie, albo nie będziecie odpisywac na moje posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ale to właśnie wyłącznie w Twoich rękach, a raczej głowie, więc myśl Przyjacielu, zanim coś napiszesz! I cały czas nic innego, jak to właśnie wiekszość Kolegów /chyba wszyscy, jak dobrze pamiętam/ próbuje Ci przekazać. Czytaj uważnie wszystkie wpisy, wysilaj do bólu własną mózgownicę, zastanów się nad tym, czy musisz odpowiadać, czy masz jakiś rzeczowy argument w odpowiedzi swemu adwersarzowi i dopiero na końcu, jak jeszcze raz przemyślisz sprawę - pisz. Albo też inaczej: jak znajdziesz chwilę wolnego czasu od nauki, od obowiązków domowych, od "kartonowców", od gier komputerowych, to zacznij dokładnie studiować , po kolei, od początku, wpisy i dyskusje Kolegów tu piszących. Może wtedy lepiej zrozumiesz istotę TEGO forum , poznasz lepiej Kolegów tu piszących i zobaczysz wtedy, dlaczego się wszyscy Ciebie czepiają. Ty chcesz jak najlepiej, a tu masz babo placek - zupełnie nie wychodzi. I nie będzie wychodziło, zapewniam Cię solennie, kiedy przynajmniej nie spróbujesz czegoś zmienić. U siebie, "na swoim podwórku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 .....mieskam w domu wariatów, na pomoc..... Siedź spokojnie i słuchaj lekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wiesz co Neon? Ty takie brednie wypisujesz, że aż sie dziwię, że w ogóle jeszcze ci ktoś odpisuje. Może spróbuj na forum Voltariela, na pewno znajdziesz z nim wspólny język. Nie wglebiajac sie w szczegoly prosilem o nieobrazanie innych! Po co te slowa? Lepiej nic nie pisac... Edit: I jeszcze jedno, nie podoba mi sie czepianie sie kogos, jest jaki jest, mozemu mu pomoc na tym forum ale nie krytykowac. Powtarzam sie ale lepiej nie pisac nic, to znaczy o wiele wiecej niz bezsensowne slowa krytyki... Mysle ze to nie sa slowa do jednej osoby tylko do nas wszystkich, czy tak trudno czasami przemilczec cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Spoko spoko Ja niekture Wasze rady zastosowałem, a niektórych(tych z zachętą pracowania)nie I tak np.siedze teraz i sie ucze, potem zrobie kolacje.....i sklejam model do 22:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 niekturych hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Sorry, to jest"syndrom siostry polonistki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Wiesz co Neon? Ty takie brednie wypisujesz, że aż sie dziwię, że w ogóle jeszcze ci ktoś odpisuje. Może spróbuj na forum Voltariela, na pewno znajdziesz z nim wspólny język. AMEN! Najgorsza osoba jaką poznałem w necie.... Czyli po prostu ZERO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.