Bartosz Mesjasz Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 JR 11x-zero no to robi wrażenie ... jak autobot albo decepticon :mrgreen:
Marioo Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Porównywalną aparaturę do Spectrum wypuszcza również Futaba - model FX-20, z opisu wynika że to pulpitowa wersja T8 Fg. Tak na marginesie to sporo ciekawych nowości z Norymbergi w tym roku :arrow: http://www.rc-network.de/forum/showthread.php?t=187460
Ładziak Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Kazdy ma swoj gust-wg mnie jest obrzydliwa!!Sam jesteś obrzydliwy. I brzydko latasz!;-) XD A na serio, to stylistyka typowa dla Spektrum. Też specjalnie do nie nie przemawia, ale przynajmniej wreszcie mają nadajnik dla miłośników pulpitów. Tylko te drążki faktycznie jakoś blisko siebie...
DarekRG Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 sanwa/airtronics świeci się jak psu ja.....ca - ohyda! Ten pulpit spectrum dx10 trochę wygląda jak zabawki transformens Jakoś zawsze samymi kciukami machałem przy aparturach od początku i chyba tak już mi pozostanie :wink: Natomiast jakoś premiery spectrum nie wyleczą mnie z cieknącej ślinki na widok Aurory Chyba się ..... :crazy: he he he Mam nadzieję że moja ulubiona MX-16s się nie obrazi :mrgreen: Norman możemy się zamienić :rotfl:
Gość slawekmod Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Niestety Paweł ale to radio jest po prostu paskudne chociaż brzydszy jest najnowszy pulpit Graupnera.
Ładziak Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No masz! A wg mnie najnowszy pulpit Graupnera to najładniejsze ich radio. De gustibus non est disputandum .
Gość slawekmod Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No masz! A wg mnie najnowszy pulpit Graupnera to najładniejsze ich radio. De gustibus non est disputandum . Ech Ładziu , paskudy i tyle
Malker Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Heh paskudne... Rzeczywiście te drążki jakoś blisko siebie :shock: :shock:
Cimek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Szczerze mówiąc ta dx8 wygląda identycznie jak dx6i ,dużo nie napracowali się ,a co do dx10t wygląda paskudnie, ale kto co lubi mi akurat się nie podoba , ciekawe jaka cena? z 3 tyś napewno
meloow Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 łeee nie znacie się i tak najładniejsze radio to JR 12 na razie mam 9 ale przyjdzie czas na ...
Leszek_K Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zywcem uklad Multiplexa Profi z elementami Evo. Wyglada ze na drazkach jakies przyciski sa. A ze nie wyglada - MC4000 tez nie wyglada i coz z tego?
Patryk Sokol Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja tego nie pojmę :crazy: Co pojawia się nowy nadajnik to jest dyskusja o jego wyglądzie :crazy: Dla mnie nadajnik ma być ergonomiczny i ma umożliwić skuteczna zaprogramowanie tego co się chce. Ale ja tam niespecjalnie normalny jestem.
Swift Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Dla mnie nadajnik ma być ergonomicznyI to jest pomysł na biznes Skoro istnieją firmy zajmujące się tuningiem samochodów, z kolei inne firmy oferują skórki do telefonów komórkowych, to może tuning nadajników też by się sprawdził. Sanwa SD10, czy Aurora w obudowie typu Graupner MC-19, z dużym wyświetlaczem na górze. Ja bym się skusił. PP PS Sugerowana cena detaliczna za zestaw Spectrum DX8, to 340 EUR.
ertman_176 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Wydaje mi się że przedni panel przełączników może okazać się ruchomy. Ciekawe co ta magiczna klapka [po prawej stronie] na zdjęciu nr.1 ukrywa.
Norman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ciekawe co ta magiczna klapka [po prawej stronie] na zdjęciu nr.1 ukrywa. pewnie schowek na kanapki
Swift Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 To już wiem dlaczego taki szczupły jesteś, jadasz za małe kanapki Teraz poważnie. Duża etykietka "EU 10 T" w górnej części panelu pod anteną wygląda efektownie, ale aż się prosi w tym miejscu o dodatkowy wyświetlacz np. dla danych telemetrycznych, stoperów itp. danych obserwowanych podczas lotu. Na górnym wyświetlaczu łatwiej śledzić cyferki, szczególnie w aparaturze pulpitowej, opartej o tułów. Jak na aparaturę wyższej klasy i zapewne wyższej ceny, mogli się o takie rozwiązanie pokusić. PP
witold_pi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 http://www.spektrumdx10t.de/keynote.html kanapka sie nie zmieści :-( a kwarce niepotrzebne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.