meteor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ja również dotarłem do domu Dziękuję organizatorom za wspaniałą organizację ! I Pani Basi za wspaniałe jedzenie Ja też nie jestem zadowolony ze swojego silnika no ale... może kiedyś mnie będzie stać na lepszy :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goras Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ooooo tak, tak! i za jedzenie wielkie dzięki. dzięki Pani Basiu. Po kaszankę tylko do Falenicy o krupniku nie wspominając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Będą foty? Chciałem wpaść z kurtuazyjną wizytą, ale los pokrzyżował moje plany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Są już na RC Pabianice Zdjęcia A tu zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 dzięki wszystkim za super zabawę, do tej pory mam kaca po locie nie swoim modelem :mrgreen: jak ja to zrobiłem :?: . dzięki Mariusz za zwrócenie uwagi bo pewnie bym leciał jeszcze troche dłużej :mrgreen: a może jakaś relacja i więcej fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Może Łukasz da coś ze strony swojej eskadry .Jest tam zdjęcie twojego przecinaka po czołowym przecięciu Piotra skrzydła .Ładnie złapałeś poszycie w kadłub. A tak poza tym pięknie obfotografowany pojedynek Jonka z Pitrem. Widać klasę pilotów.Jonek bez lotki odpiera atak na nożu, na wysokości oczu (zdjęcia nr 59 i dalsze).Pięknie też chwycone zdjęcie 37. >>>>Zdjęcia Łukasza WWII <<<< >>>>Zdjęcia Łukasza WW I <<<< Zdjęć z WWI już nie będę komentował .Widać że fotograf czuje na czym ta zabawa polega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Widzę że ktoś ładnie uchwycił mojego Ila przy przelocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Super ujęcia: http://www.modelarz.one.pl/media/galeria/aircombat/2010/eurocup-warszawa-ww2/eurocup-poland-2010-ww2-64.jpg http://www.modelarz.one.pl/media/galeria/aircombat/2010/eurocup-warszawa-ww2/eurocup-poland-2010-ww2-63.jpg gratuluje zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Bardzo dziękuje organizatorom za te zawody, miejsce było świetne szczególnie jeśli chodzi o wykoszoną trawe pod WWI. Ciesze się, ze były słupki i, że całe zawody odbyły się w miłej atmoswerze. Po obejrzeniu zdjęć Tochego myślę, że trzeba by tu przyznać jeszcze jeden puchar :mrgreen: Zdjęcia z pogoni za Jankiem będę oglądał chyba przez tydzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Czy ktoś przyjmuje zakłady: Ja mam tylko jednego faworyta i jestem gotów na niego postawić xxx kwotę Tak jak królowa jest tylko jedna - DODA tak MISZCZ jest tylko jeden :!: :!: :!: :jupi: Jeszcze raz gratuluję ! p.s. szkoda, że nikt nie przyjął mojego zakładu. Miałbym za co kupić silnik do WWII :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam, Ja zamiast pucharu dodatkowego proponuję nagrodę obiektyw ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Cześć! Tutaj link do kilku zdjęć z imprezy: http://picasaweb.google.pl/karolwd/ZawodyAircombatChrcynnoKwiecien2010?feat=directlink Mam jeszcze filmiki z walk WWII ale to wrzucę później. Jest m.in. fragment z pościgu Janka z Piotrkiem dwa metry nad ziemią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A oto długo wyczekiwany filmik. Zlepek tego co dało się poskładać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 I z mojej strony filmik WWI. [vimeo]http://vimeo.com/11877641[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 no i w końcu wyjaśniła się zagadka śmierci WOSA, Bentley nie pomógł o matko moje lądowania to istna masakra :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 "Vossa" się pisze. Chyba muszę kawałek gaz-rurki w górne skrzydło wkleić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Vossa" się pisze. ok, ale zginął dzielnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaraz tam zginął, leży na parapecie bez silnika tylko skrzydła jakby trochę inaczej zwichrzone (naprawione hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.