ahaweto Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 O rany ! Ja to myślałem że Was... rozwiązali Ciekawe jak długo wytrzymają klapki-zaworki w tym silniku. Czy zbyt szybko się nie wypalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 O rany ! Ja to myślałem że Was... rozwiązali Ciekawe jak długo wytrzymają klapki-zaworki w tym silniku. Czy zbyt szybko się nie wypalą. Prezes ma zapas, że po każdym locie może wymieniać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A oto kilka moich zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scroller Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 IMGP5383.jpg Wojtuś, a Ty jeszcze tą 500-tką latasz? Żyje ona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam Nasz dzielny Bob budowniczy vel Prezes , na nowy sezon zbudował sobie nowy model. Chciał sobie przypomnieć, jak się latało 40 lat temu na uwięzi . Koledzy polatali również innymi modelami. Trochę fotek duże lotnictwo też latało i filmik z lotów Prezesa https://www.youtube.com/watch?v=zZN0JyB35Hw&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 No proszę "dechy" na uwięzi wracają do łask. Heniu czy po locie po model szedłeś po linii prostej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Adaś po locie szedłem po linii prostej ale bywało różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja myślałem, że wszyscy modelarze ze Słupska wymarli oprócz Jędrka a jednak nie i nawet "PREZES" trzyma fason przy linkach. Pozdrowienia dla wszystkich w szczególności dla Henia Udanych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Krzysztof dzięki.My żyjemy i ostro trenujemy by Wam odebrać trochę pucharów Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 też bym polatał trochę na sznurkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dla Pana Prezesa i całej słupskiej ekipie życzę udanych konstrukcji i pomyślnych oblotów Szczęśliwego Nowego 2015 Roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Krzysztof dzięki.My żyjemy i ostro trenujemy by Wam odebrać trochę pucharów Pozdrowienia Życzymy powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Przy okazji oblotu Fly Baby polatały inne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 kilka moich zdjęć z dzisiejszych lotow: pod koniec lądowania model podparł się nosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Myślałem, że był oblot Zlina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Bedzie, będzie, jeszcze tylko kilka drobiazgów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Przepraszam że w tym dziale, ale nie znalazłem związanego z tematem. Wczoraj zmarł Józef Szymaczycha, modelarz - Honorowy Członek Aeroklubu Słupskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kilka zdjęć z ostatnich lotów: Tajemnica czapeczki pilota rozwiązana.. Prezes znalazl znakomity sposób na stabilizację główki pilota.... Dzisiaj byliśmy swiadkami,, cudu" podczas lotu mx Kolo zawłołał sakramentalne zdanie--- Dziadek- nie działa !!! wszyscy czekaliśmy na BUMMM a mx pięknie sam wylądował z odciętym zasilaniem (urwalo się połączenie akumulatora zasilania) to byl prawdziwy cud!! jedynie śmiglo do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reiden Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Potrzebna pomoc. Szukam miejsca w okolicach (bliskich) Słupska w których można spokojnie i bezpiecznie polatać bez konieczności posiadania OC modelarskiego. Aeroklub niby najlepszy, ale ostatnio gdy chciałem ulotnić pionierka okazało się, że bez wspomnianego OC nie da rady. Aktualnie latam w okolicach Zaborowskiej w Słupsku, jednak na tych polach rzepak rośnie i niedługo latanie tam będzie mocno uciążliwe. Z góry dzięki za pomoc. Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Skoro wymagane OC to może koledzy podpowiedzą w jakiej firmie ubezpieczeniowej je wykupują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.