rob Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Była naciągana ale teraz jakoś po lataniu w mrozy puściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 lubię żółty kolor i wiem, że każdy robi na swój gust ale za cholerę mi do exa nie pasuje. p.s.: co to za folia? ja oklejałem oracover easycoat i jest straszna!!! na lotnisku się pomarszczyła od słońca (a była dobrze naciągnięta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 O gustach się nie rozmawia . Mam Funtane 90 też oklejoną w ten schemat. Folia to oracover standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.14 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Mam identyczne malowanie w swoim extrimie, dodatkowo niebieskie napisy . Jakbym widział swojego Waga do lotu ~550 g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KjySBUh_b98 Działanie sterówm,na początek dobre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie mogłeś troszkę bardziej wpuścić tych zawiasów?? Teraz straszne szpary są w wystarczyło lekko dopchnąć :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 zaklej je taśmą bezbarwną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 To nie ja wklejałem zawiasy,a one są wpuszczone tylko,jakięs takie bycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_94 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie za małe te wychylenia? Czy po prostu przyzwyczaiłem się do shockowych wychyleń?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 do oblotu wystarczą gdzie i kiedy oblot? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Oblot albo w Radawcu albo w Kraśniku,kiedy zoabacze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 bierz w którąś sobotę na modelarnie oblatam go :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinasonap Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Widzę, że powstało dziesiątki jak nie setki Extrimów. Mam pytanie do kolegów posiadających ten model. Interesują mnie wymiary płata, lotek oraz usterzenia poziomego. Byłbym wdzięczny za podanie tych wielkości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Rozpiętość: 99cm Szerokość na końcu skrzydła razem z lotką: 16cm Szerokość lotki na końcu: 4.5cm Szerokość lotki na początku: 6.5cm Szerokość skrzydła przy początku lotki: 20cm Szerokość statecznika poziomego na końcu: 4cm Szerokość statecznika poziomego na środku: 6.5cm Długość jednej połówki SW: 18cm Szerokość SW na koncu: 8.5cm + ten ząbek 4cm Wysokość statecznika pionowego: 8.5cm Wysokość steru kierunku: 19cm Szerokość statecznika pionowego na końcu: 3.5cm Długość statecznika poziomego: 48cm :jupi: Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Też mam w planach kiedyś zrobić depronowego extrima ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinasonap Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dzieki ! Do pełni szczęścia brakuje tego wymiaru : oraz odległości między natarciem skrzydła a natarciem usterzenia poziomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bo natarcie jest proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie jest proste. Chyba że masz krzywy model Nie mam złożonego modelu, więc nie zmierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 hehe,rzeczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_1977 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam. Jestem tu od niedawna i wypada sie przywitac Mam pytanie czy jest jeszcze gdzieś dostępny Extrm lub inne modele z Artexu. Niestety narazie wstrzymali produkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.