Ładziak Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Żartowałem... :rotfl: :rotfl: Na głowę mi nie padło jeszcze No to masz cień obiektywu na połowie fotografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ...trochę fauny i flory z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Żartowałem... :rotfl: :rotfl: Na głowę mi nie padło jeszcze No to masz cień obiektywu na połowie fotografii. Wiem, bo robione tylko po to aby ciekawej koleżance pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 witam wczoraj była burza wiec postanowiłem uchwycić wyładowanie atmosferyczne z ok 370 zdjęć wyszły 2 rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ładnie Rafał gratulacje z uchwyconego momentu i cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To i ja się pochwalę uchwyconą wczoraj błyskawicą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To i ja coś dołożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Kilka nowszych fotek. Głównie makro. Ostatnio bawi mnie "polowanie" na robaczki. :wink: Przepraszam za miniaturki, ale zdjęcia dość spore, więc mogłyby rozwalić forum. Po kolei: Łaziło mi to to, po malinkach. 3 kwiatki Rusałka Pawik na kwiatku Rusałka Pokrzywnik Pawik i Pokrzywnik na zdjęciu rodzinnym. Rusałka Admirał z rozłożonymi i złożonymi skrzydłami. Pszczółka Maja Pajączek Modraszek Argus ze złożonymi skrzydłami. Bydlak nie chciał ich rozłożyć. :wink: Ważka Spotkanie bielinków Tygrzyk Paskowany en Face I od :ass: strony Jeszcze jeden krzyżaczek. Co piszczy w trawie. Mrówkolew I kwiatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Według mnie, ostatnie przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Macieju... lubisz róż :mrgreen: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Madrian,bardzo fajne zdjęcia,i widać wyraźny progres,też kiedyś przerabiałem "okres robaczkowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ale fajna mucha (drugie foto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 One są wszystkie fajne...........,dopóki są na zdjęciach :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Z cyklu Dzika Przyroda; Z cyklu Bardzo martwa natura; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Fokker, gdzie cyknałeś mojego Rockiego? :mrgreen: A tak z ciekawości, to z jakiej "dmuchaweczki" pykałeś do pomidora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To nie On tylko ONA - Brahma ;D . Strzelałem ze Slavi 630 chyba, aparat ustawiony na serię 5 zdjęć. Wyszły tylko 4 nie wiem co z jednym stało się. I może jeszcze jedno z serii Dzika natura - Nocna zjawa; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jak światło potrafi zrobić dobre zdjęcie z niczego (nie moje): A to już tak: No i na koniec jakiś pseudo-HDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Piękne zdjęcia, to moje z wakacje pt. Tatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 pokazy sztucznych ognii na GP w Bydgoszczy http://i55.tinypic.com/25tg2g0.jpg\ rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Wszycy wiemy co się może wydarzyć gdy ONA spotyka JEGO młodociani - proszę się odwrócić :rotfl: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.