jędrek Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam W dniu 08.08.2010r. (niedziela) planujemy zorganizować u nas na lotnisku Aeroklubu Słupskiego w Krępie małe spotkanie na wspólne polatanie . Imprezę planujemy rozpocząć około godz. 9.00. Wszystkich chętnych udziału w spotkaniu proszę o wpisywanie się w tym wątku, abyśmy wspólnie z Kolegami mogli się odpowiednio do spotkania przygotować :faja: . Zapraszamy serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 no baaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam. Moja połowica zadeklarowała na to spotkanie drożdżówkę, kruche i inne majonezy. Myślę że z kolegami ze Złotowa ( po przedyskutowaniu, wszak są wakacje) się stawimy. Ja na 100%. Tylko, Jędrek użyj swoich zmysłów i zdolności żeby była pogoda 8) . Bo dzisiaj za oknem :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 200km i 3h drogi jak ja wstanę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam Adam.... pogoda będzie :faja: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Hej Jędrek - przednia inicjatywa. Zgłasza się Koszalin. Będzie nas trójka (Zenek, Benek i Ryszard). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 200km i 3h drogi jak ja wstanę :wink: może ruszymy konwojem z Jastrowia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 nie ma problemu już mam zaklepany przystanek w Złotowie a w Jastrowiu załadunek tego co Adamowi do auta się nie zmieści 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Hej Jędrek - przednia inicjatywa. Zgłasza się Koszalin. Będzie nas trójka (Zenek, Benek i Ryszard). Witam Cieszę się, że będziecie. Bliżej terminu spotkania podam więcej szczegółow. Dzisiaj z kolegami robimy naradę wojenną komu, czym, dlaczego i za ile :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Jeżeli nic niespodziewanego do tego terminu mi nie wyskoczy w kalendarzu rodzinnym (i jak dam radę ukończyć Mustanga) to też wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scroller Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ja oczywiście będę. Zabiorę kamerę i aparat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solutatio Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam wszytskich:P Paweł weś kamerke i foto bo raczej nie będe mógł być na lotnisku w niedziele bo mam kolejnych zakochanych do obrobienia:)miłego latania wszystkim życze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja też proszę o rezerwację kawałka nieba do latania i lotniska do wylądowania,mam nadzieję że zdążę z modelem :devil: do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam. Maciej cyrax_ojz żona jedzie ze mną! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Adam będziesz występował w wersji "na uwięźi?" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam. Raczej zdalne sterowanie ale wg. z góry ustalonego programu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 wszystko wskazuje ,ze Wągrowiec ,Chodzież,Margonin dołączy do Słupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Andrzej pracujesz już nad pogodą? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam Pogoda będzie :faja: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Pogoda będzie :faja: . Z tym się zgodzę na 999,99% pytanie - tylko jaka ... pochmurna :?: deszczowa :?: wietrzna :?:, oby nie wszystkie na raz ;D. Osobiście nie wybieram żadnej z wymienionych. Poproszę o słoneczną z lekkim wiaterkiem i temperaturą 20-25st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.