jędrek Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Witam W dniu 08.08.2010r. (niedziela) planujemy zorganizować u nas na lotnisku Aeroklubu Słupskiego w Krępie małe spotkanie na wspólne polatanie . Imprezę planujemy rozpocząć około godz. 9.00. Wszystkich chętnych udziału w spotkaniu proszę o wpisywanie się w tym wątku, abyśmy wspólnie z Kolegami mogli się odpowiednio do spotkania przygotować :faja: . Zapraszamy serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 no baaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Witam. Moja połowica zadeklarowała na to spotkanie drożdżówkę, kruche i inne majonezy. Myślę że z kolegami ze Złotowa ( po przedyskutowaniu, wszak są wakacje) się stawimy. Ja na 100%. Tylko, Jędrek użyj swoich zmysłów i zdolności żeby była pogoda 8) . Bo dzisiaj za oknem :evil: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 200km i 3h drogi jak ja wstanę :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Witam Adam.... pogoda będzie :faja: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Hej Jędrek - przednia inicjatywa. Zgłasza się Koszalin. Będzie nas trójka (Zenek, Benek i Ryszard). Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 200km i 3h drogi jak ja wstanę :wink: może ruszymy konwojem z Jastrowia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 nie ma problemu już mam zaklepany przystanek w Złotowie a w Jastrowiu załadunek tego co Adamowi do auta się nie zmieści 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Hej Jędrek - przednia inicjatywa. Zgłasza się Koszalin. Będzie nas trójka (Zenek, Benek i Ryszard). Witam Cieszę się, że będziecie. Bliżej terminu spotkania podam więcej szczegółow. Dzisiaj z kolegami robimy naradę wojenną komu, czym, dlaczego i za ile :faja: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars_2000 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Jeżeli nic niespodziewanego do tego terminu mi nie wyskoczy w kalendarzu rodzinnym (i jak dam radę ukończyć Mustanga) to też wpadnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scroller Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ja oczywiście będę. Zabiorę kamerę i aparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
solutatio Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Witam wszytskich:P Paweł weś kamerke i foto bo raczej nie będe mógł być na lotnisku w niedziele bo mam kolejnych zakochanych do obrobienia:)miłego latania wszystkim życze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Ja też proszę o rezerwację kawałka nieba do latania i lotniska do wylądowania,mam nadzieję że zdążę z modelem :devil: do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Witam. Maciej cyrax_ojz żona jedzie ze mną! 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Adam będziesz występował w wersji "na uwięźi?" :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Witam. Raczej zdalne sterowanie ale wg. z góry ustalonego programu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_433 Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 wszystko wskazuje ,ze Wągrowiec ,Chodzież,Margonin dołączy do Słupska Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Andrzej pracujesz już nad pogodą? 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 Witam Pogoda będzie :faja: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Pogoda będzie :faja: . Z tym się zgodzę na 999,99% pytanie - tylko jaka ... pochmurna :?: deszczowa :?: wietrzna :?:, oby nie wszystkie na raz ;D. Osobiście nie wybieram żadnej z wymienionych. Poproszę o słoneczną z lekkim wiaterkiem i temperaturą 20-25st Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.